Ранкова кава четверга і розпаковка з Makeup!

так-так, знову нагадуватиму вам про каву з корицею, адже сьогодні четвер 🤭 А я дочекалася посилочки, тому окрім кави маю розпаковку))

Показую що придбала:

1. Тонер із мигдальною кислотою By Wishtrend ❣️

З брендом ще не знайома. Введу мигдальну кислоту у догляд, яку чергуватиму із саліциловою. Колись у мене вона була в іншому засобі, то дія дуже подобалася.

2. Антисептик для рук Mermade Magic Unicorn 🦄

Мій улюблений аромат з усіх серед продукції бренду. на ці антисептики підсіла, інші навіть не купую))

3. Каял від Lamel у відтінку 406 Мокко 🤎

Як казала Таня, мене треба додати у червону книгу до рідкісних дівчат з клубу, у кого ще немає цього олівця 🤣 Уже не можна, тепер він є у мене!)

4. Комплексна сироватка для вій 5в1 від Eveline 🤍

Я уже згадувала, що з сироваткою Мінокс у нас виплили нюанси, тому я поступово перестаю нею користуватися.

Взяла перевірену сироватку Eveline, яку використовую як базу під туш. Вона робить вії настільки пишними 🔥

5. Гідрогелева маска Joko Blend сила какао 🍫

Під моїм дописом про таку ж маску з бурбонською трояндою дівчата писали, що класна така ж маска з какао. І хто я така, щоб відмовити собі і не спробувати?)) Тим паче попередня дуже сподобалася 🥰

6. Пробники мега-відомого спф Beauty of Joseon ☀️

Досі його не пробувала, але перед покупкою повнорозмір вирішила ознайомитися з пробниками.

7. Пензлик для макіяжу TopFace F20 🧖‍♀️

Планую використовувати для нанесення тону. Попередній для пудри F01 дуже сподобався, тому захотіла спробувати від бренду нові пензлі 💕 Цей теж крутий, щільно набитий і м'якесенький!

8. Зубна паста Biorepair 🪥

Просто хороша паста на чудовій знижці. Чому б і ні?) Взяла про запас, моєї Marvis ще на якийсь місяць вистачить)

9. Гребінець для волосся Eurostil 💆‍♀️

Подейкують, що дуже схожа на таКий же від Janelle 🤭

Виконана з дуже щільного товстого пластику, зубці гладкі і поки якістю за 100 грн я більш, ніж задоволена)

Обіцяла собі цього року поменше непотрібних спонтанних покупок 🤪 Але тут все потрібне, правда?)

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Kajal Eye Liner
Всі відгуки (497)
Тонер із мигдальною кислотою
Всі відгуки (6)
Антисептик для рук
Всі відгуки (12)
Сонцезахисний крем із пробіотиками
Всі відгуки (43)