1
/1
#Ihaveno
Ще одну цікаву тему підняла Білень Дарина🦉
Попідглядавши до інших дівчат також хочу поділитися, чого ж немає у моїй косметичці: ніколи не були та що з цього хотілося б спробувати.
- Скраб для губ. Я лише зволожую губи бальзамами або вазиліном, але ніколи не скрабувала їх, як обличчя. Взагалі було б цікаво спробувати чи є дієвими такі засоби.
- Автозасмага. Ніколи не користувалась, боюсь що вона потече від поту або буде плішити. Хоча в принципі цікаво було б спробувати.
- База під макіяж. Чесно кажучи, гадаю такі продукти лише забивають пори, бо як інакше вони можуть розглажувати обличчя. Найкраща база - це якісний догляд та зволоження шкіри.
- Тверді парфуми. Цікава річ, але я полюбляю "купатися" і парфумах, щоб шлейф стояв на всю околицю 😅 А з твердими так не вийде, вони блище до тіла, як і масляні.
- Шовкові резинки для волосся. Як на мене неоправда витрата таких коштів. Маю декілька м'яких бюджетних тканинних резиночок. які не обтяжують волосся.
- Кольорові туші. Ось це точно хотіла би спробувати, бо маю в арсеналі лише чорні та одну коричневу.
- Керлер. Одного разу придбала спробувати, але це дивайс точно не для маленьких та впавших очей, мої вії навіть не дістають до нього.
- Мультитаскер. Наче дуже функціональна річ, проте у всіх є хоч одне нарікання до цього продукту від будь-якого бренду. Тому якось треба закрити цей гештальт і спробувати його.
- Крем під очі або рідкі патчі. Користуюся звичайними патчами, а от сироватки чи крема ще не дійшли до мене або я не доросла до них😅
Що скажете? Сокріш за все я точно щось упустила, але це перше про що згадалося.
23 лютого, 2024
Коментарі (0)