#Ihaveno

Ще одну цікаву тему підняла Білень Дарина🦉

Попідглядавши до інших дівчат також хочу поділитися, чого ж немає у моїй косметичці: ніколи не були та що з цього хотілося б спробувати.

  1. Скраб для губ. Я лише зволожую губи бальзамами або вазиліном, але ніколи не скрабувала їх, як обличчя. Взагалі було б цікаво спробувати чи є дієвими такі засоби.
  2. Автозасмага. Ніколи не користувалась, боюсь що вона потече від поту або буде плішити. Хоча в принципі цікаво було б спробувати.
  3. База під макіяж. Чесно кажучи, гадаю такі продукти лише забивають пори, бо як інакше вони можуть розглажувати обличчя. Найкраща база - це якісний догляд та зволоження шкіри.
  4. Тверді парфуми. Цікава річ, але я полюбляю "купатися" і парфумах, щоб шлейф стояв на всю околицю 😅 А з твердими так не вийде, вони блище до тіла, як і масляні.
  5. Шовкові резинки для волосся. Як на мене неоправда витрата таких коштів. Маю декілька м'яких бюджетних тканинних резиночок. які не обтяжують волосся.
  6. Кольорові туші. Ось це точно хотіла би спробувати, бо маю в арсеналі лише чорні та одну коричневу.
  7. Керлер. Одного разу придбала спробувати, але це дивайс точно не для маленьких та впавших очей, мої вії навіть не дістають до нього.
  8. Мультитаскер. Наче дуже функціональна річ, проте у всіх є хоч одне нарікання до цього продукту від будь-якого бренду. Тому якось треба закрити цей гештальт і спробувати його.
  9. Крем під очі або рідкі патчі. Користуюся звичайними патчами, а от сироватки чи крема ще не дійшли до мене або я не доросла до них😅

Що скажете? Сокріш за все я точно щось упустила, але це перше про що згадалося.