1
/1
#Ihaveno
Теж вирішила долучитися до челенджу Білень Дарина🦉 , бо це якраз чудова нагода перебрати свою мальовничку і обдумати, що є, чого не вистачає і чого точно не буде😉.
Отже, в мене нема і точно найближчим часом не буде:
- Автозасмага...була колись від Avon, коли мені було 18 років...це був треш😂. Після цього не виникало бажання придбати собі знов.
- Лак для волосся/сухий шампунь. Це точно не моє...в мене якась алергія на такі засоби, вони мене просто душать. Сухі шампуні туди ж...краще помию швиденько голову, якщо нема часу/води...заплету хвіст.
- Гелі для брів. Колись користувалась, але потім відкрила для себе мило...і зрозуміла, що це ідеальний формат для мене.
- Матуючі серветки. Теж колись не могла без них обійтись, але тепер мені цілком вистачає пудри. Якщо десь в дорозі, то беру з собою вулканічний ролер...набагато зручніше, ніж серветки, і не треба бігати шукати смітник😅.
- Тут би ще мали бути тканинні маски, але я згадала, що в мене ще є одна з осені, яка так і чекає свого часу. Тож після неї точно їх не буде...бо це не мій формат+ нема ефекту.
- Віски, креми для депіляціі і т.п. Епілятор для мене зручніше/комфортніше, швидше.
- База для тіней, так як і база під макіяж. Для моєї жирної шкіри база під макіяж - це як запхати пиріжок, смажений на олії в теплицю😂. Щодо бази для тіней...Мені вона просто не треба, бо тіні без неї тримаються весь день.
- Підводка. Це взагалі не мій формат. Навіть не через те, що я ними не вмію малювати стрілки...а через те, що підводка мені якось сильно перевантажує макіяж, а я таке не дуже люблю.
- Бомбочки для ванни. Цього теж не люблю/ не розумію...а ще й ті барвники в складі🫣. Краще Бішофіт, пластівці чи олії...і користь принесе, і здоровʼю допоможе.
Ще в мене нема мультитаскера. Але надіюсь, що найближчим часом його таки буду мати🤔. І шовкової резинки , але, думаю, цікавість таки переможе.
Hrystja_
24 лютого, 2024
Продукти для цього looks
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils
Туш з ефектом накладних вій
454
1347 ₴
Коментарі (0)