#Ihaveno

Теж вирішила долучитися до челенджу Білень Дарина🦉 , бо це якраз чудова нагода перебрати свою мальовничку і обдумати, що є, чого не вистачає і чого точно не буде😉.

Отже, в мене нема і точно найближчим часом не буде:

  1. Автозасмага...була колись від Avon, коли мені було 18 років...це був треш😂. Після цього не виникало бажання придбати собі знов.
  2. Лак для волосся/сухий шампунь. Це точно не моє...в мене якась алергія на такі засоби, вони мене просто душать. Сухі шампуні туди ж...краще помию швиденько голову, якщо нема часу/води...заплету хвіст.
  3. Гелі для брів. Колись користувалась, але потім відкрила для себе мило...і зрозуміла, що це ідеальний формат для мене.
  4. Матуючі серветки. Теж колись не могла без них обійтись, але тепер мені цілком вистачає пудри. Якщо десь в дорозі, то беру з собою вулканічний ролер...набагато зручніше, ніж серветки, і не треба бігати шукати смітник😅.
  5. Тут би ще мали бути тканинні маски, але я згадала, що в мене ще є одна з осені, яка так і чекає свого часу. Тож після неї точно їх не буде...бо це не мій формат+ нема ефекту.
  6. Віски, креми для депіляціі і т.п. Епілятор для мене зручніше/комфортніше, швидше.
  7. База для тіней, так як і база під макіяж. Для моєї жирної шкіри база під макіяж - це як запхати пиріжок, смажений на олії в теплицю😂. Щодо бази для тіней...Мені вона просто не треба, бо тіні без неї тримаються весь день.
  8. Підводка. Це взагалі не мій формат. Навіть не через те, що я ними не вмію малювати стрілки...а через те, що підводка мені якось сильно перевантажує макіяж, а я таке не дуже люблю.
  9. Бомбочки для ванни. Цього теж не люблю/ не розумію...а ще й ті барвники в складі🫣. Краще Бішофіт, пластівці чи олії...і користь принесе, і здоровʼю допоможе.

Ще в мене нема мультитаскера. Але надіюсь, що найближчим часом його таки буду мати🤔. І шовкової резинки , але, думаю, цікавість таки переможе.

Продукти для цього looks

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils
Dior Forever Skin Correct
Catrice Plumping Lip Liner