1
/1
#Ihaveno
Краще пізно, ніж ніколи 😅 приєднуюся до челенджу красуні Білень Дарина🦉 і розповідаю, чого немає в моїй косметичці:
- Термозахисту для волосся. Я не відношуся до тих, хто знецінює ефект від цього продукту, просто мені лінь його використовувати, а, на щастя, волосся в мене сильно не страждає від сонця і я не користуюся плойкою та майже не використовую фен.
- Засобів для укладки волосся. Моє волосся вкладається само, завдяки стрижці каскад та вʼюнкому волоссю, дякуючи усім богам.
- Випрямляча та плойки. Перестала гвалтувати волосся цими девайсами і воно мені подякувало. Фен теж не частий гість на моєму туалетному столику.
- Рушника-тюрбана. Хочу мати, але ніяк не замовлю, а треба.
- Скрабів для обличчя. Є більш гуманні способи зробити пілінг шкіри, а цей краще залишити як метод катувань, на мою думку.
- Щіток для вмивання. Причина та ж, що і зі скрабами.
- Шкребка для масажу гуаша та ролера. Я настільки запізнилася обзавестися цими девайсами, що уже пізно починати, мабуть. Як з переглядом "Гри престолів".
- Патчів під очі. Я пообіцяла собі користуватися на постійній основі, якщо знайду ефективні від набряків. Поки цього не сталося, але надію не втрачаю.
- Бази під макіяж. Згодна з дівчатками, які уже зазначили, що найкраща база - якісний догляд і зволоження обличчя.
- Палетки тіней на більше, ніж 6 кольорів. Ну не роблю я складні макіяжі, що зі мною зробити. Мій психологічний стан останні роки - нейчерал бʼюті. Колись я оберу бути щасливою і викину ще й ту єдину палетку на 5 кольорів.
- Керлера для вій. Природа за щось мене нагородила і мої вії без ламінування та завивок підняті догори.
- Бронзера. Мені просто не пасує такий продукт в макіяжі.
- Антицелюлітних щіток та кремів. Більш дієвим методом для мене буде зашити рота і не вживати швидкі вуглеводи. І займатися в залі. Все інше - пустощі, аби мати ілюзію, що над чимось працюєш.
- Звичайного лаку для нігтів. З появою гель лаків, коли є можливість забути про часте фарбування нігтів із нудною сушкою повітрям - я знайшла своє щастя.
Чесно, я можу продовжувати довго, бо мій арсенал декоративки нудний і нецікавий, а деякі трендові штуковини для обличчя пройшли повз мене, бо моя доглядова рутина проходить прискіпливий контроль. Але дякуючи Дарині, було цікаво поаналізувати 💖
29 лютого, 2024
Коментарі (0)