#Ihaveno

Краще пізно, ніж ніколи 😅 приєднуюся до челенджу красуні Білень Дарина🦉 і розповідаю, чого немає в моїй косметичці:

  1. Термозахисту для волосся. Я не відношуся до тих, хто знецінює ефект від цього продукту, просто мені лінь його використовувати, а, на щастя, волосся в мене сильно не страждає від сонця і я не користуюся плойкою та майже не використовую фен.
  2. Засобів для укладки волосся. Моє волосся вкладається само, завдяки стрижці каскад та вʼюнкому волоссю, дякуючи усім богам.
  3. Випрямляча та плойки. Перестала гвалтувати волосся цими девайсами і воно мені подякувало. Фен теж не частий гість на моєму туалетному столику.
  4. Рушника-тюрбана. Хочу мати, але ніяк не замовлю, а треба.
  5. Скрабів для обличчя. Є більш гуманні способи зробити пілінг шкіри, а цей краще залишити як метод катувань, на мою думку.
  6. Щіток для вмивання. Причина та ж, що і зі скрабами.
  7. Шкребка для масажу гуаша та ролера. Я настільки запізнилася обзавестися цими девайсами, що уже пізно починати, мабуть. Як з переглядом "Гри престолів".
  8. Патчів під очі. Я пообіцяла собі користуватися на постійній основі, якщо знайду ефективні від набряків. Поки цього не сталося, але надію не втрачаю.
  9. Бази під макіяж. Згодна з дівчатками, які уже зазначили, що найкраща база - якісний догляд і зволоження обличчя.
  10. Палетки тіней на більше, ніж 6 кольорів. Ну не роблю я складні макіяжі, що зі мною зробити. Мій психологічний стан останні роки - нейчерал бʼюті. Колись я оберу бути щасливою і викину ще й ту єдину палетку на 5 кольорів.
  11. Керлера для вій. Природа за щось мене нагородила і мої вії без ламінування та завивок підняті догори.
  12. Бронзера. Мені просто не пасує такий продукт в макіяжі.
  13. Антицелюлітних щіток та кремів. Більш дієвим методом для мене буде зашити рота і не вживати швидкі вуглеводи. І займатися в залі. Все інше - пустощі, аби мати ілюзію, що над чимось працюєш.
  14. Звичайного лаку для нігтів. З появою гель лаків, коли є можливість забути про часте фарбування нігтів із нудною сушкою повітрям - я знайшла своє щастя.

Чесно, я можу продовжувати довго, бо мій арсенал декоративки нудний і нецікавий, а деякі трендові штуковини для обличчя пройшли повз мене, бо моя доглядова рутина проходить прискіпливий контроль. Але дякуючи Дарині, було цікаво поаналізувати 💖