І ще огляди покупочок, тепер вже для душі)

Дівчаточка, зробила круті покупки, про частинку з яких давно мріяла)

1. Дякую усім дівчаткам, які порадили хороші туші у моєму хелп-дописі (https://club.makeup.com.ua/post/31568/). Я довго вагалась, думала-гадала і для початку вирішила купити мамі Sky high, у неї блакитні очі, тож трендовий Бургунді мав би підійти на ура (тим більше вона любить коричневі).

2. Для себе і за одно буде можливість порівняти, я придбала Lash sensational у відтінку Burgundy Brown, вже пробувала, вона класна)

3. Я дуже довго мріяла про L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance правда у 230 відтінку, але посвотчила, і зрозуміла, що моїм ідеальним стане 120, саме так і вийшло) Я вже давненько на неї задивлялась, але ціна трошки відлякувала, тим більше я не була впевнена у відтінку на всі 100.

4. Палетка Ln PRO Multi-fiinish у відтінку 403 Candy. Хотіла саме його, там гарні пастельні відтінки, які прекрасно підійдуть на щодень, але чомусь дуже довго відмовляла собі у покупці)

5. Палетка Ln PRO Minimalism -її як купувала скоріше як універсальну робочу конячку, з найбільш потрібними та ходовими коричневими відтінками без рижини.

6. Пасти Sensodyne Pronamel - моя вже підходить до завершення, тож поповнюю запаси. У мене чутливі зуби, а з цією пастою життя стало більш комфортним)

7. Паста Parodontax - для мами, в неї доволі кров'ять ясна, а ця паста справді підійшла на ура, правда в неї солонуватий присмак, - це дивно. Але ,головне, що дієво.