Nata_Po

Допоможіть, будь ласочка, знайти туш!!!)

Допоможіть, будь ласочка, знайти туш!!!)

Історія наступна: коли я була маленька, то любила відкривати різні шуфляди, дивитись, що там лежить, брати до рук. І одного разу я так взяла в мами якусь коробочку, де були маленькі ворсинки для вій. Це потрібно було взяти щіточку з тушшю, доторкнутись до ворсинок і малювати вії. І створювався шикарний ефект накладних вій (зі слів мами).

Я цього не пам'ятаю, бо була маленькою, але згадують мені дотепер, бо нічого подібного не можуть знайти)

ДІвчатка, можливо ви знаєте сучасні виробники подібних ворсинок, які можна просто разом з тушшю наносити.

Або користувались/чули/бачили туші вже з ворсинками всередині, які би створювали цей ефект подовження.

Або можливо просто якісь інноваційні формули, які справді з пенькових вій можуть зробити красиві та довгі. У мене вії (поки що 😂) нормальні, тому якось особливих танців з бубнами не маю, мені підходять майже всі та і я якось особливо не заморочувалась, і не можу сказати, що от в цих ефект просто ваааау, а в цих ні, бо користуюсь доволі рідко)

Просто проблема в тому, що в мами вії не дуже довгі і не густі. Тому вона шукає саме такий варіант. Я наче пробувала щось гуглити-дивитись, але натрапляю лише на якісь ноунейм товари, до яких взагалі немає довіри.

Буду рада усім порадам. Колір туші може бути, як чорний, так і коричневий.

Або можливо у якості альтернативи - класні ефективні сироватки для росту вій, які комфортні в нанесенні і ефективні на жінках більш зрілого віку?

Наперед усім величезне дякую за допомогу