Nata_Po

Мені байдуже, якщо сяючі тіні вийдуть з трендів)

Мені байдуже, якщо сяючі тіні вийдуть з трендів)

Ніколи не купувала такі от однушки сяючі, які вимагають магнітну палетку, якої в мене немає, але таки я наважилась і тепер я просто тримаю себе зі всіх сил, щоб не скупити все, що оченьки бачать)

Отже, поїхали роздивлятись красу поближче)

Якщо чесно, раніше я наносила собі хайлайтер, щоб підвисвітлити рухому частину повіки, візуально збільшити око і все. Мені було максимально комфортно з такою пудровою тектсурою, яка завжди гладенько лягала на повіку, не жувала її, не створювала космічний блиск, який вимагав і більш яскравого макіяжу цілого обличчя.

Потім, у мене дуже швидко почали з'являтись різноманітні палетки з гарними металіками, яскравими сатинами, але я завжди уникала тіней, де були окремі блискітки, бо вони могли осипатись, були ненадійними ще й сяяла до космосу і адлеко не завжди виглядали доречно. Та і якось рука тягнулась зазвичай до доволі зрозумілих нюдових золотисто-шампано-рожевих тонів.

Але, відтоді як я полюбила палетку від Lamel Selflove 402 (https://club.makeup.com.ua/post/18950/) , а особливо її світленький спаркл, у якому я вже дірку скоро зроблю, я усвідомила, що повинна спробувати щось ще з цього ж типу тіней) і, о боже, дівчата, це космос :)

Це відтінок flying circus і це рожево-блакитно-синьо-зеленкувато-фіолетові блискітки) хоч відтінки і здаються яскравими, але я спокійно бачу його в щоденних мейках)

Саме ця однушка доволі тверденька, але тіні все одно набираються і наносяться)

А це вже відтінок IRL. Тут вже сукупність коричнево-зеленкуватих блискіток на коричнево-червонуватій базі, хоча їх можна спокійно нанести більш легко як спаркл і тоді бази і не помітно, лише купа блискіток)

З кожним наступним спарклом стає все цікавіше та гарячіше 🔥.

Це однушка від Nabla і це якийсь космічний фіолетово-функсійно-блакитно-зеленкуватий шимер. В залежності від кута, він може бути як чистої води фуксією, так блакитно-зеленкуватим відблиском. Краса неймовірна)

Це перші з фіолетовинкою тіні. Це просто космічне сяйво, яке при щільному нанесенні виглядає як відшліфований метал, на який світять спалахом. Неймовірне сяйно, аналогів якому я не зустрічала ніде і ніколи. Просто неначе якась слюда...

Відтінок хоч і виглядає фіолетовим, але має і трошки золотистого, і рожевого і фіолетового підтону, залежно від кута.

Він не є дуохромом, просто дуже круто відсвічує. При більш щільному нанесенні це бомба-ракета, але сьогодні я спробувала зробити нюдовий мейк з дуже розсіяним нанесенням цих блискіток і вийшла неймовірна краса. Це якісь такі дрібненькі зірочки, які розсипались на ваших повіках. Просто моя любов, хочу всівідтінки з цієї серії.

Це аналогічний по своїй текстурі спарк, але золотистий.

Аналогічно, якщо нанести щільно - це просто гіперметалічне сяйво)

Я його наносила також ледь вуально просто для розсипаного ефекту і це ВАУ.

Нбираються з пів дотика, я просто ледь-ледь доторкаюсь і кількості блискіток мені спокійно вистачає на всю рухому повіку і трошки для іншої)

Просто нереальна напівкремово-масляна текстура з крутезними блискітками. Це просто топовий спаркл у моєму житті і я усвідомила, за що їх всі так люблять)

Ще один неймовірний дуо, а то і мультихром)

Тут ми вжемаємо рожево-фіолетово-зелено=червонуватий спаркл, який виглядає просто ВАУ і сяє до небес.

Знаєте, я закохалась в ці однушки від Glamshop і це мабуть перші такі круті пігменти/тіні/спаркли у моєму житті. Я не фанат космосу і гіперяскравих мейків, бо це не дуже носибельно. І от, якщо взяти до порівняння, умене дуже багато тіней від Makeup Revolution і от багато сяючих тіней виглядають напівлисо, якщо спробувати їх нанести як спаркл з розсіяними блискітками. Тому треба було наносити без залисин, а якщо без залисин, то це виглядало дуже яскраво і створювало не завжди бажаний ефект. Тому я часто користувалась доволі пастельними та носибельними відтінками, тому що рожева чи там зелена фольга на повіках не завжди доречно виглядає)

А тут, хочете нашаровуйте і ходіть з дуохромною фольгою. Хочете, наносьте розсіяними відогремленими блискітками, хочете лише точново робіть акценти.

Я неймовірно задоволена цим знайомством і вже в пошуку нових класних відтінків цього бренду)

Як я вже писала, я хотіла досягнути нюдового макіяжу, але з використанням новеньких спарклів)

Думала-гадала, а рука потягнулась до аметисту від Glam Shop.

Про макіяж та використані продукти:

  • використовувала базу від Nyx
  • спочакту нанесла рожевий відіток в складочку з палетки Lamel SelfLove 402 (https://club.makeup.com.ua/post/18950/),
  • на нижню повіку найтемніший з цієї ж палетки
  • потім нанесла праймер для глітеру від Nyx https://club.makeup.com.ua/post/19426/
  • і легесеньким дотиком набрала блискітки з рефілу і напівдотиками розсіно нанесла їх на рухому повіку
  • Тоді намалювала стрілочку своєю гелевою підводкою улюбленою
  • трошки приховала синець консилерами від Bell https://club.makeup.com.ua/post/15516/
  • кремовим хайлайтером від Ln Pro 102 підсвітила куточок і ділянку над брівкою https://club.makeup.com.ua/post/21368/
  • брівки вклала гелем від Lamel (вчусь ним користуватись) https://club.makeup.com.ua/post/21893/

На усі засоби постаралась залишити посилання, а на останньому фото всі вони)

На жаль, фото не передає усієї краси і оцього розсіяного світіння, але повірте, це неймовірно гарно) І, мушу відзначити, цьому макіяжу вже біля 7 годин)

Якщо чесно, хочеться викинути чи продати усі свої палетки, купити 10 матових однушок для затемнення сладочки, підведення нижньої повіки і можливо кутика.

І 100500 цих крутецьких спарклів, дуохромів, мультихромів, які створюють бомбічний ефект на повіках. Бо це настільки гарно і красиво, що хочеться і ще, і ще)

Тому, дівчатка, хто там боїться спарклів і не розуміє в чому їхній прикол, варто просто спробувати класні і це буде любов на все життя, а може навіть і довше))

Тож я неймовірно задоволена і не очікувала такої радості, якщо чесно)

В подальшому ще тестуватиму, зроблю гарні свотчі на руці, пофоткаю макіяжі з різноманітними відтінками і буде ще один більш детальний допис :)