Nata_Po

У мене знову огляд класних новинок та подарунків)

У мене знову огляд класних новинок та подарунків)

Ви вже бачили мій допис-оду тіням від Glamshop (https://club.makeup.com.ua/post/25830/), в якому я описувала 3 однушки цього бренду. Коли лише придбала, то не очікувала чогось неймовірного, не була впевнена, що мені сподобається і тд. Але я спробувала, я неодноразово робила макіяжі отримувала тонну задоволення від свого вигляду, більше того, я навіть почувалася впевненішою в собі)

Але...

...але, на жаль, хоча в моєму на щастя, я не знайшла Glamshop в Україні, почала шукати, як замовити з офіційного сайту, які умови і тд і тп. Але у мене подруза за кордоном, і вона якраз приїхала додому і привезла мені моє замовлення, разом з її подаруночками)

Чому на щастя цей бренд не представлений в Україні? Тому що я би скупоовувала так по трошки-по трошки все, що бачили, бо це реально топові спаркли у моєму житті. Вони всі переливаються різноманітними відтінками, мають трошки маслянисту текстуру, але зовім не жирні, неймовірно сяють цілий день, є абсолютно різні текстури, більш фольгові, дрібніші, більші, на прозорій базі, з відтінками. Це просто ТОП. І я вважаю, що це той випадок, коли одна тінюшка вартує кожної копійочки.

Я заговорилась :)

Отже, я замовила 12 різних спарклів, але, на жаль 4 розкупили, і я придбала лише 8, а також блиск-олійку від Nyx. Я дуже давно очікувала та шукала, коли ж з'явиться 25 відтінок від Maybelline Lifter gloss в Україні, чи хоч десь, де можна би було придбати, але, на жаль, тому я спробувала Nyx у відтінку That's Chick. Мені вони видаються дуже подібними між собою)

А кремчик для ніг і бомбочку, чи вірніше олійну кульку мені подарувала поддруга)

Переглядаючи купу різних фото- та відео-оглядів, я чомусь була переконана, що це скляна баночка, і що вона більш товстенька) А насправді це доволі вузенька баночка з великим аплікатором і достатньо темним ягідним відтінком блиску, який на губах виглядає напівпрозоро і додає гарного відтінку)

Що не сподобалось? Тут дуже щільний обмежувач, і хоч я ненавиджу наносити багато блиску на губи, тут мені аплікатор трошки сухуватий. Але, я лише разок тестово мазнула, тому, ще ймовірно розійдеться і все буде добре)

P.S. Тут лише 4,8мл і це повнорозмір)

Тоді як блиск-мініатюра від Fenty Beauty має 5,5 мл, а від Maybelline - 5,4 мл. Тому на мій погляд це не найбільш бюджетний продукт, і я не можу ще поки сказати, що я відчулащось неймовірно космічне при нанесенні. Але, будемо дивитись)

Тут 30% сечовини, тож я думаю, що це буде класний кремчик)

МІй для ніг вже на межі завершення, тож незабаром розпочну і поділюсь враженнями)

Це незвичний для мене формат продукту, я ніколи не користувалась бомбочками для ванни) Але я не впевнена, чи це власне бомбочка, бо всередині має бути якийсь спеціальний пакетик, куди потрібно класти цю кульку перед зануренням у воду)

Але вона доволі інтенсивно пахне трояндою і також буде цікаво спробувати)

Це точно мій скарб)

Насправді ці тіні круті тим, що їх можна нанести дуже щільно і отримати яскравий вечірній мейк, а можна вуально, щоб створити цю димку дуохромного сяйва на повіках. Це дуже-дуже гарно)

І я вам наполегливо рекомендую їх спробувати)

Тут для 2 різні види макіяжу з використанням турбопігментів від glamshop)

Відповідно більш денний та вечірній макіяж)