Nata_Po

Мої однозначні фаворити та класні знахідки осені)

Мої однозначні фаворити та класні знахідки осені)
Мої однозначні фаворити та класні знахідки осені)

У мене була максимально насичена осінь, купа подій, справ, недосипів, тому вона в мене пролетіла доволі таки швидко. І я так нашвидкоруч проаналізувала і навіть не могла згадати, а що ж новенького в мене з'явилось, про які ж знахідки писати, я ж навіть нічого не купувала, але ні, покупочки були і багато з них - дуже вдалі) Тож давайте розповім)

Допис вийде величеньким, тому беріть горнятко кави чи чаю та сідайте позручніше :)

Спочатку я хотіла зробити суто про знахідки та фаворити осені, тобто продукти, які якупила восени, або активно почала ними користуватись)

І все було би добре, але фаворитів, які я можливо і показувала десь раніше, значно більше, аніж лише ті, які з'явились восени) тому буде багато нових засобів, саме осінніх, але і частинка старожилів моєї косметички, які я обожнюю і дотепер)

Про ті продукти, на які я вже робила огляд в дужках лишатиму посилання, щоб не розтягувати допис)

  • Шампунь Vichy Dercos. У мене десь з підліткового віку з'явилась себорея, яку я просто ніяк абсолюьтно не могла вивести. Вона поверталась знову і знову і знову. І це був мій біль та розпач) Але кілька років назад я таки отримала дуже класні поради від лікаря і до сьогодні я продовжую користуватись не зраджуючи шампунем від Vichy. Є два види, для жирного та сухого волосся. Спочатку чергувалась, тепер зупинилась для сухого і життя прекрасне. Мій незмінний фаворит.
  • Маска від Garnier. Чудова альтернатива як маскам, так і бальзамам, які надають гладкості, але не обтяжують волосся (https://club.makeup.com.ua/post/24024/).
  • Олійка від Giardini di bellezza. Наношу після всіх доглядів, додає блиску волосся та здорового вигляду)
  • Масажер для шкіри голови та миття) користуюсь ним на постійній основі. Він дуже класно промиває та проскрабовує водночас шкіру голови, гарно її масажує та створює в кілька разів більше піни від шампуню. Дуже подобається, рекомендую)
  • Сухі шампуні Batiste. Забула додати баночку від Batiste - це мій зе бест, оф зе бест. Рятівник на всі випадки життя (https://club.makeup.com.ua/post/11031/))
  • Я нічого не писала про спреї, термозахист і тд, бо я користуюсь часто різними і одного фаворита, якм би користувалась роками я восени не знайшла, тому і не зупинялась)

Через купу переживань та дедлайнів у мене в кінці літа - на початку осені довгий час тримався свербіж, тому я мінімізувала свій догляд за тілом.

  • Скраби від українського бренду Uterra. Є як цукрові, так і кавові, кокосові з висівками і всяке різне. У мене зараз відкриті ці два і я дуже задоволена. Гарно скрабують, шкіра зволожена, м'якесенька, гладесенька і гарно пахнуть)
  • Олія для миття тіла від Babe Laboratorios. Класна альтернатива агресивним гелям для душу. Також зволожує та не пересушує шкіру (https://club.makeup.com.ua/post/22649/)
  • Лосьйон для тіла з сечовиною від Babe Laboratorios. Також класний лосьйон з доволі інтенсивним ароматом, який гарно зволожує шкіру та швидко вбирається. Користуюсь після кожного миття)
  • Крем для ніг від Oblepikha. Продовжую ним користуватись щоденно. Не думаю, що повторюватиму його знову, але добиваю баночку (https://club.makeup.com.ua/post/12166/)
  • Крем для рук від Silky hands. Непоганий крем, який гарно зволожує і гарно пахне. Користуюсь на постійній основі/
  • Крем для рук від TINK став моєю знахідкою. Він у мене знаходиться у сумочці, тому ним я користуюсь щодня на роботі і це виявився дуже класний крем. Він не має силіконистої основи, яка ковзає в руках. Неймовірно приємно пахне та гарно вбирається без липкості. Але упаковка справді має невеличкі мінуси, бо якраз вчора витиснула крему, а мені плюхнулось рази в три більше, аніж було потрібно і назад вже не засунути. І по мірі завершення буває або дуже важко витиснути, або навпаки плюється. Але це вже питання упакування, щодо крему - 0 зауважень) (https://club.makeup.com.ua/post/19601/)
  • Двофазна міцелярка з оліями від Garnier. Мій абсолютний фаворит вже кілька років) Все змиває, не викликає висипань, нормально змивається. Продовжую користуватись)
  • Ензимна пудра від H2Organic. Користуватимусь нею вже скоро рік і всім задоволена. Використовую 1-2 рази на тиждень. НІжно піниться та відлущує. ШКіра після неї блискуча, не пересушена. (https://club.makeup.com.ua/post/12047/)
  • Паста-пілінг від Ziaja. ТАкож використовую 1-2 рази на тиждень, іноді рідше. Дуже сподобалась і текстура і спосіб використання. Придбала восени і дуже тішусь.

Тут у мене все по-старому. По трошки довикористовую свої засоби. Я вже декілька разів писала дописи на цю тему, тому не буду зупинятись, бо на разі ще нічого нового не розпочанала, тому і не хочеться повторюватись.

Свій догляд дуже люблю і кожен з продуктів мій фаворит більшою чи меншою мірою, яким користуюсь щодня)

Тут підраховувала вартість своєї доглядової косметички та описувала чим користуюсь та давала посилання на огляди окремих засобівhttps://club.makeup.com.ua/post/19053/.

  • Клей для волосся від Got2b. Засіб, яким я користуюсь щоденного і який ще нікому не вдалось посунути. Просто не уявляю, як я могла жити всі ці роки без нього. Ідеальний клей/віск/гель/фіксатор для моїх неслухняних брів. Просто must have і я вже купила дубль на випадок, якщо його перестануть виробляти 😂🤣https://club.makeup.com.ua/post/21893/

Тон від Patricia Ledo у відтінку 02. Я тональнимми засобами користуюсь раз у 100 років, але цей чудовий. НІчого не підкреслює, не липне, ідеально лягає. Закохалась. Не хочеться нічого іншого пробувати і шукати. Він прекрасний. (https://club.makeup.com.ua/post/20246/)

Консилерів маю багато різних, але якоїсь неймовірної любові в мене не відбулось, тому можу скзаати, що продовжую пошуки того єдиного)

У мене обидва продукти від NYX

  • База під тіні, яка легесенько наноситься, розподіляється та класно фіксує тіні. Нещодавно почала користуватись і вже полюбила.
  • Праймер для глітера також використовую постійно для сяючих тіней і задоволена на всі 100%. https://club.makeup.com.ua/post/19426/

Як ви знаєте - це моя істинна слабкість)

Але з десятків палеток, моїми найбільш часто, просто та легко використовуваними були:

  • Stone Cold Fox від Colourpop - прекрасна палетка на 30 відтінків. Можете звернути увагу, що у вертикальних рядах зосереджені окремі гами від рожевих до холодно-теплокоричневихх та сірих. Також є сябчі. Ідеальна та універсальна, використовувала часто)
  • Lamel SelfLove 402 - також ідеальна нюдова палетка з ароматом шоколаду на щодень. Люблю великою любов'ю (https://club.makeup.com.ua/post/18950/)
  • Новинка осені Lil' Bloom від Tarte. Неймовірно круто пахне чимось солоденьким, чи то шоколадним печивом, чи солодкою випічкою ммм. Ще одна класна нюдова палетка, у якій і різноманітні матові, ікласні шимери, які дозволяють створити хоч і нюбдові, але різнопланові макіяжі.

Звісно, що я користувалась іншими палетками також, але постійно руки тягнулись саме до цих трьох і я буквально змушувала себе спробувати ще щось)

Цю гелеву підводку китайську я використовую роками на постійній основі. Це темно-коричневий відтінок. З нею немає ніяких проблем. І навіть, коли вона підсихає, я просто додаю кілька крапельок міцелярки, розмішую і успішно продовжую користуватися далі.

Намагалась полюбити пудрову підводку (https://club.makeup.com.ua/post/22760/), але вона і надалі сидить у моїх антифаворитах (хм, чому наступним дописом не написати про свої антифаворити...хммм).

Тут я намішала все, у що встигла закохатись восени.

У мене з ними були різні історії, то любила, то не дуже. Але мушу визнати, що до них рука тягнулась часто. Тут прикольні відтінки, вони легко тушуються, і вже я не наставляю ними плям. Вони достатньо пізментовані, проте стійкі і тримаються цілий день. Частіше використовую тепліший відтінок, хоча і прохолодний до родевих мейків чудово заходить)

Не шкодую, що придбала)

Я буквально нещодавно про них писала допис. Прекрасні рум'яна. Встигла полюбити одразу після купівлі, особливо більш теплий відтінок https://club.makeup.com.ua/post/23893/)

  • Без скульптора не обходиться жоден мій макіяж. Просто найкраща річ, яку я зустрічала у бюджеті. Як бачите, там вже така нічогенька вм'ятинка. Обожнюю і придбаю ще не раз (https://club.makeup.com.ua/post/16669/).
  • Хайлайтер, з яким я також забула про сухі продукти, які можуть випасти, розбитись, займають багато місця. В ньому ідеально все. Але мені підійшов більш теплий 102 відтінок. Також любов (https://club.makeup.com.ua/post/21368/)

Я не великий фанат сяючих рум'ян, бо овни можуть підкреслювати пори і виглядати чужорідно і дивно на обличчі. Але ці прекрасні. У них дуже приємне сатинове сяйво, яке є дуже делікатним, і не піддкреслює нічого. У мене є ще рум'яна квадратні Air Blush, от вони цим грішать. А ці прекрасні) Часто фіксую ними кремові, або використовую самостійно, класні)

Я не могла зрозуміти цієї любові до пудр, допоки не почала використовувати цей спонжик. Бо після цього моє життя розділилось на до і після. Є і блюр ефект, і матовість, і краща стійкість, вау.

  • Пудра від Eveline - користувалась нею всю осінь поки було тепло і навіть жарко. Класна, дрібнодисперсна, має хімозний аромат персика, який може видатись трошки різкуватим. Але я всім задоволена і з великою ймовірністю колись повторю знову) https://club.makeup.com.ua/post/19323/
  • Вулканічний ролер. Я собі вже придбала 2. Один лежить вдома, інший в сумочці. Дуже зручно поковзала по обличчю і весь жирний відблиск пропав. І що мені подобається, що не треба повторно забивати пори пудрою. Тому чудова альтернатива і швидка мініатюрна допомога на всі випадки жжиття)

У мене останнім часом олівчиків для губ назбиралось багато, але у 95% випадків я використовувала саме цей гелевий олівчик від Glambee у 201 відтінку, який ідеально співпадає з кольором моїх губ))

https://club.makeup.com.ua/post/18512/

Я закохалась у ці блиски) Я робила купу різних оглядів. Прекрасні, чудово зволожують, довго тримаються, гарні відтінки, величезна палітра, one love. (https://club.makeup.com.ua/post/20778/)

Але саме восени рука тягнулась найчастіше до

Найчастіше я користувала 010 та 020 відтінком, поки ще було порівняно тепло, а зараз, коли значно похолодало і випавсніг мене потягнуло на 040, який іде більше в рожевинку) Не липкі, стійкі,обожнюю та користуюсь практично щодня. Люблю. І Хочу ще придбати собі 090 червоний відтінок). Але на мій смак це максимально комфортні та класні матові помади, якими я коли-небудь користувалась.

https://club.makeup.com.ua/post/10592/

Тут у мене також все стабільно

  • Бальзам-тінт від Colour Intense. Обожнюю, вставляю його у всі можливі і неможливі огляди https://club.makeup.com.ua/post/14136/)
  • Масочка від Laneige, яка виступає моїм нічним доглядом не лише для губ, але і інших сухих ділянок на обличчі https://club.makeup.com.ua/post/10967/
  • Бальзам від Tink, який просто хочеться з'їсти, бо він нереально солодкий та приємний, а ще й до всього класно зволожує) https://club.makeup.com.ua/post/17341/

Дякую, що дочитали аж сюди)

Цікаво, що у мене зберігається каркас стабільних улюбленців, які тягнуться від огляду до огляду і ніхто не може їх переплюнути)

З іншого боку це означає, що я знайшла повністю свої-свої продукти, які не хочеться змінювати та шукати альтернативи, це класно)

Тим не менш, в мене все одно постійно з'являються якісь обновки, які цікаво спробувати) У якихось я розчаровуюсь, у інші - навпаки закохуюсь)