Nata_Po

Перша в житті розсипна пудра

Перша в житті розсипна пудра
Перша в житті розсипна пудра
Перша в житті розсипна пудра

Приємна пудра з легким персиковим, хоч і хімозним ароматом. Має дуже дрібнесенький помол, гарно мату (але не на весь день). Користуюсь вже десь 3 тижні, і розхід малесенький, але я наношу виключно на Т-зону і зовсім небагато пензликом. Всередині є доволі класний і величенький спонжик-пуховочка, якою можна з легкістю наносити пудру, але мені зручніше саме пензлем) Більш детальний огляд буде нижче, поїхали)

Перша відповідь є найбільш простою - в мене раніше була дуже суха шкіра, з лущеннями, тому жодні пудри і не були потрібними. Натомість зараз, можливо, це тепла пора року, можливо через регулярне використання догляду, СПФ та сироваток з'явилась ця тенденція шкіри до сяйва і більш активного виділення себуму, хоча на щастя, це ніяким чином не вплива на появу висипань.

По-друге, якось в мене була оця скрепа в голові, що пудрами користуються бабусі, бо вони не знають, що таке тональний крем 😂😂😂.

Та і якось я просто не знала що для чого і навіщо. Була також думка, що всі вони дуже висвітлюють, підкреслюють недоліки, виглядають штучно і тд)

З розсипними взагалі купа проблем. Відкриваєш коробочку і півстола включно з тобою впудрі, боже упаси.

Але, шкіра змінилась, почала використовувати трошки консилеру під очі, бо маю хронічний недосип. Відповідно приматовую Т-зону і закріплюю консилер під очима.

Я все задивлялась на бананову пудру, але потім накнулась на персикову, почитала, що вона має ледь помітний рожевуватий підтон і подумала, що цілком можливо вона сприятиме кращому перекриванню синячків і додаватиме здоровішого відтінку обличчю, а не жовтизни.

Відкриваючи, ми бачимо доволі об'ємну пуховочку-спонжик, по відчуттям це не звичайний паралон, чи силіконове щось по типу б'юті блендера, але плоского, тут він наче з такого ледь-ледь ворсового рушничка чи мікрофібри зроблений.

Забираємо його і маємо наклейку, яка закриває дірочки, з яких пудра і висипається.

На різних відео бачила ,як дівчата по трошечки через дірочки в кришку відсипають пудру і потім її наносять. Я зняла наліпку, потрусила і усвідомила, що це не мій варіант, бо там немає ніякого обмежувача взагалі. І пудри висипається дуже багато, а потім її треба буде пересипати назад і просто в купу пудри класти пуховку. Якось мені це не дуже сподобалось, тому я витягнула ледь не зі смітника цю наліпку і поставила назад.

Тому коли користуюсь, я привідкриваю лише кілька дзюрок і по трошки собі висипаю пудри. Спонжик я забрала подалі, бо це якось все брудненько виглядає. Тому, на мою думку трошки мінус, що тут немає можливо якоїсь пластикової плівки, чи обмежувача, на який можна би було класти пуховку. З іншого боку, могли продумати інший механізм з тими дірками, чи просто їх зменшити, щоб не висипалось так багато.

Тому це такий нюанс, який варто враховувати.

В неї справді присутній доволі виражений з баночки персиковий аромат і так, він хімозненький, але норм. Для мене не є критичною наявність ароматів, тим більше, що тут він не огидний.

Пудра дрібнесенька та м'яка.Її абсолютно приємно наносити, як оригінальною пуховкою, так і пензликом, лягає вуально і невідчутно і гарно матує. Я не можу сказати, що я бачу якийсь відтінок. Як на мене, то вона практично прозора, можливо, при більш щільному нанесенні відтінок буде. І також вона не вибілює, це плюс. Тому, насправді, я не думаю, що є суттєва різниця, брати її чи бананову. На руці я її нанесла якраз вздовж першого пальця і я її просто там не бачу і це добре)

Я не можу сказати, що це любов з першого подиху. Так, вона матує непогано, але буквально пройшла година часу і я вже блищу. Не так,звісно, як пательня перед смажкою, але шкіра вже не матова. З одного боку це непогано, бо не виглядає штучно. А з іншого, я усвідомлюю, що пудра не дає бажаного та обіцяного ефекту. Бо я чула відгуки, що є пудри, які матують на півдня точно, а то і на день. Ія здивувалась)

Так само у мене залишилось трошки питань до тих безрозмірних дірок, з яких все вивалюється. Ну і все ж наявність запаху - це не плюс.

Я повторно не куплю, бо шукатиму цікавіші варіанти, хоча, можливо, вже і зникне потреба у користуванні нею, чи перейду повністю на компактні.

Ціна бюджетна, у користуванні пудра приємна. Хто хоче зрозуміти чи вам зручний такий формат, можна спокійно брати. Її тут лише 6г, тож є ймовірність, що використаєте раніше, аніж вийдете на пенсію і матимете змогу протестувати щось ще)