Nata_Po

Одні з моїх улюблених матових помад Catrice Matt Pro Ink

Одні з моїх улюблених матових помад Catrice Matt Pro Ink

Моє знайомство з матовими помадами розпочалось доволі давно з бренду Aden (5 відтінок), який на той момент був найбільш популярним і одним з перших, про кого говорив весь інстаграм і не лише)

Так як я не зовсім закохалась у відтінок і мені не дуже підійшла текстура, я продовжила шукати і зупинилась на одному бренді, про який говорити вже зовсім не актуально.

Але, от десь більше року назад, я зайшла в магазин і почала свотчити матові помади майже всіх наявних брендів, щоб 1. Знайти потрібний відтінок, 2. Знайти нормальну консистенцію помади.

І, диво відбулось, я натрапила на бренд Catrice і закохалась великою любов'ю.

Одні з моїх улюблених матових помад Catrice Matt Pro Ink
Одні з моїх улюблених матових помад Catrice Matt Pro Ink

У мене є 3 відтінки 010, 020 та 050. Ще у палітрі є більш темні, червонуваті, вишневі відтінки. Також дуже гарні, але я такими просто не користуюсь. І особисто моїм фаворитом є 010, який є просто найкращим та ідеальним на щодень.

В цілому помада є мусово-кремової текстури, пахне приємно праліне, застигає достатньо швидко, доволі пластична в плані корекції, не залишає тінту, який вже нічим не виправити окрім як консилером. І достатньо стійка для того, щоб про неї не думати впродовж дня.

Але, якщо ви дуже багато говорите, може утворити білу лінію на стиці губ та слизової, хоча, це рідкість. Після застигання я перестаю її відчувати на губах, не стягує, не липне, і, що чудово я би не сказала, що вона дуже сильно сушить. Звісно, якщо з 8 ранку до 12 вечора постійно оновлювати помаду, то на губах утворяться і лущення, і сухість, тут нічого дивного. Але, якщо говорити про робочий день + адекватний догляд на ніч - немає жодних проблем (принаймні в мене).

Щодо стійкості, я, на жаль, не можу сказати, що це щось екстра. Вона не переживе масивні перекуси чи обіди. Але, мені і не потрібно. Головне, щоб в інший час нікуди не зникала, не окислювалась, не сушила і не липла. А це все вона мені забезпечує абсолютно. В моєму арсеналі бог стійкості - це Maybelline, і то не всі відтінки.

Щодо відтінків на руці в мене 010, 020, 050 (зліва направо).

  • 010 - нюдовий, рожево-персиково-бежоватий з рожевою теплинкою.
  • 020 - це вже більш якравий варіант, тут додано більше коралового відтінку, віддає в рожеву червонинку
  • 050 - нюдовий, подібний на 010, але тут вже відтінок прохолодний, популярної припорошеної троянди, ягідно-рожевий.

По текстурі всі вони однакові, різниці у формулі немає.

Змиваються двофазною міцеляркою без проблем, не залишаючи тінтів.

А тут я намагалась її розтерти водою, і резельтату - 0. Тримається, як прибита, навіть не розмазується.

Натомість, двофазною міцеляркою змилась в 0, без складнощів. Отже маємо водостійку, але жиророзчинну помаду. Тому і логічно, що вона переживає щось легеньке, а обіди чи жирну їжу ні)

Тому, можу сміливо рекомендувати) Хоч там лише 5 мл, але мені першого мого флакончика вистачило приблизно на рік (хоча, звісно, я не користуюсь лише ним одним, але найчастіше).