Nata_Po

Нарешті я спробувала цю маску для волосся з ананасом від Garnier)

Нарешті я спробувала цю маску для волосся з ананасом від Garnier)
Нарешті я спробувала цю маску для волосся з ананасом від Garnier)

Це прекрасна маска, яку можна використовувати і традиційно, як звичайну маску для волосся, і у якості бальзаму, а також, як незмивний засіб) Особисто я використовую як короткотривалу (до 5хв, бо більше немає) маску, як бальзам та іноді наношу переважно на ділянку кінців. Вона робить волосся більш гладеньким, зволоженим, блискучим, додає класного тропічного аромату, який я відчуваю як мінімум півтора-два дні. Люблю і користуюсь на постійній основі)

Це майже півкілограмова баночка з маскою з приємного пластику, яка безпроблемно відкривається, не витікає, і не створює жодного дискомфорту при користуванні. Приємно, що кришка плоска, тому на неї можна спокійно поставити ще якісь баночки-скляночки)

Останнім часом я почала спостерігати, що мені трошки бракує живлення і зволоженння. І хоч я і використовувала регулярно бальзами, але не отримувала ні гладкості, ні зволоження. Волосся було суховатим і мені це не подобалось. Але через те, що я зазвичай голову мию ввечері, ічасто пізно, то часу, щоб тримати годинами маски і оці всі шапочки, рушнички кілька разове змивання - це все довго і одразу відлякує. Тому масками я користувалась доволі рідко.

Але, кілька разів підряд використовувала саме у якості бальзаму маску від Loreal і зрозуміла, що вона прекрасно живить та зволожує, але водночас і обтяжує волосся, об'єму немає, жирніше скоріше.

Тому я забігла на закупи (https://club.makeup.com.ua/looks/20758/), згадала про огляди дівчаток на ці маски, і те, що саме ананасова була найкращою. Та і хто я така, щоб не послухати, та не придбати.

І це було прекрасне рішення :)

Як я вже казала, маску можна використовувати 3 способами, але для мене найбільш зручним є формат бальзаму, або буквально потримати 1-2 хвилинки та змити (така собі мікромаска).

Виробникзаявляє, що тут 97% натуральних інгредієнтів. І, якщо переглянути, склад дійсно непоганий: екстракти фруктів, олійки.

У неї неймовірно класний тропічний аромат. Я не можу сказати, що це саме ананасовий аромат, скоріше більш свіжапіна колада, тропічний коктейль. Мені подобається, вона в міру солоденька, тому супер)

Аромат на волоссі залишається до 2х днів, проте інтенсивність знижується (але це і очікувано). Колір якийсь ніжно-ніжно бежевий.

Мені подобається, що вона не прилизує волосся. І немає враження, що наче ви і помили голову, але об'єму нуль, і хочеться піти помити ще раз. Відчутно, що волосся живе, наповнене, менше плутається і легше розчісується, посилюється блиск)

Мені це все неймовірнор подобається, тому я нею користуюсь у якості бальзаму на постійній основі з моменту купівлі і користуватимусь і надалі, а бальзами повідкладала в сторону)

Полюбила її щиро усім серденьком та шкодую, що не затестувала цю лінійку суперфуд ще раніше, коли з'явились бананові, кавунові. Бо рука то тягнулась, але розумію, що як маску я такий великий об'єм на жаль точно не використаю, а тим більше ще маю свої інші маски.

Тому моя маленька любов та рятівничка, яку думаю, що після завершення придбаю знову, або якусь іншу з лінійки)