Швець Карина🤍

#testmakeupclub: Inebrya Shecare Glazed

#testmakeupclub: Inebrya Shecare Glazed

Дуже чекала на тестування саме ці засоби, бо наразі моя довжина доволі суха і потребує інтенсивнішого зволоження та живлення, розгладження. Тому саме на Shecare Glazed покладалися великі надії, але чи були вони виправдані? Розповідаю свої враження.

Спочатку трохи про моє волосся: середньої довжини, рівне, не фарбоване, товсте і густе, важке. Шкіра голови - жирна, миття зазвичай через день.

Маємо таку пузатеньку пляшечку, всередині шампунь класичної консистенції, рожево-прозорий.

Обʼєм - 300 мл.

Вся лінійка має доволі приємний солодкий, наче цукерковий аромат.

Витрата шампуню, до речі, не сильно економічна: при митті голови через день за два тижні в мене вже немає 1/3 пляшки, і для мене це доволі великий розхід.

Піниться дуже добре, я промиваю шкіру голови зазвичай два рази: перший, звичайно, піни менше, а от на другий її доволі таки багато і піна прям пишна.

Мої враження від шампуню лишились неоднозначними: не дивлячись на абсолютно не мʼякий склад (ALS, сіль і тд) він доволі мʼякий, і промиває середньо. Тобто скрипучо-чистої шкіри голови не буде.

Іноді я навіть додаю до нього ензимну пудру, щоб краще промити, бо вже наступного дня корені виглядають ну дуже не свіжими. Ну і ще він помірно сплутає довжину, але цей момент легко виправляється.

З цим шампунем мені треба мити голову щодня, але я надто лінива для цього, бо чим довше волосся - тим довше по часу миття, а я таке не люблю)))

Не можу сказати, що шампунь прям не сподобався, просто він краще підійде для власниць сухої/нормальної шкіри голови, а не жирної, як у мене.

Наразі період тестування я для себе завершила і буду чергувати цей шампунь зі своїм іншим.

Як бачите, корені промиті, розсипчасті і навіть є невеличкий об'єм.

Насправді цей засіб сподобався мені більше за всі, навіть більше, ніж флюїд)

Треба наносити рідкий кондиціонер на промокнуте рушником волосся і залишати на 5 хв. Я так і не зрозуміла, треба наносити його до чи після маски: пробувала обома способами.

І саме після шампуню і до маски мені найбільше сподобався ефект.

Хоч його і не зручно наносити, бо в мене постійно вилітає ця пляшка з рук (плюс можна ненароком пшикнути собі в очі), але кондиціонер дуже круто розплутує волосся і робить його мʼяким та гладеньким.

І це не дивлячись на те, що в складі на другому місці спирт, який має тенденцію в довготривалому використанні висушити довжину (але я не впевнена, що це станеться, адже особисто я наношу кондиціонер на доволі тепле волосся, тому вірогідно, що більша частина спирту просто випаровується. Хоча точно стверджувати не можу, все ж таки формула для мене дивна).

Використовувала по-різному: шампунь+кондиціонер і все - чудовий ефект. Волосся важке, слухняне, блищить - все як треба.

Але на моєму волоссі взагалі складно оцінювати дієвість засобів, бо зазвичай чим би я не помила його, воно завжди лишається гладеньким і блискучим (та все ж бувають виключення, наприклад шампунь Фармацеріс).

Кондиціонером я все ж таки дуже сильно задоволена і за весь час тестування не побачила негативних наслідків, проте надалі буду старатися використовувати його трошки рідше, щоб не провокувати додаткову сухість.

Шампунь+рідкий кондиціонер

Маска доволі легкої консистенції, світло-рожевого кольору.

Для мене це більше бальзам чи кондиціонер, тому що в моєму розумінні маска - більш поживна і щільна текстура.

Чесно скажу, що саме цей засіб - найбільше розчарування. Коли застосовую її після рідкого кондиціонеру, ще нормально, але коли використовую лише шампунь і маску, то результат мене не задовольняє: волосся недостатньо мʼяке, дещо сплутане, відчувається сухість на кінчиках.

Після сушки це все виглядає однаково) але відчуття трохи різні.

З корисного в складі запримітила лише олію ши, і то вона стоїть вже після віддушки (а це значить, що її вміст там доволі низький). В цілому консистенція відчувається силіконистою, абсолютно не жирною, легенькою. Моєму волоссю цього недостатньо, можливо влітку вона проявить себе краще.

Якби виробник все ж таки назвав цей засіб бальзамом, тоді б не було ніяких питань.

Шампунь+маска

Бестселлер лінійки, від якого всі в захваті.

Перше, що хочеться відмітити - аромат. Якщо всі засоби пахнуть +- однаково (рідкий кондиціонер ще сильно тхне спиртом), то флюїд має дуже інтенсивний та солодкий аромат, який ще довго тримається на волоссі після нанесення.

Текстура у флюїду не олійна, а навпаки дуже силікониста і "слизька" - це і не дивно, адже в складі на першому місці циклопентасилоксан, а віддушка - вже на третьому, і тільки після неї йдуть каприлові тригліцериди, гліцерин, сечовина і гіалуронова кислота аж на останньому. Тобто з цього робимо висновок, що 85-90% засобу - це виключно силікон.

Окрім приємного чарівного аромату, флюїд також в гарному сенсі "обтяжує" волосся і надає йому класного сяйва, пригладжує волоски, що торчать та електризуються. Не скажу, що це вау-ефект - дія як і у всіх подібних засобів.

В цілому флюїд мені сподобався і я з задоволенням ним користуюсь, тому що аромат просто шикарний. До речі, виробник рекомендує наносити на сухе волосся, але я всі олійки і ось такі силіконисті незмивашки наношу на вологе (підсушене рушником) - мені так набагато комфортніше і зручніше. Є тут експерти, як все ж таки правильно наносити подібні штуки? бо я знаю думку, що олії ні в якому разі не можна на вологе волосся, але моєму на сухе ну зовсім не підходить( діліться своїми думками, цікаво.

Показую ефект від різних комбінацій засобів.

В принципі я лишилась задоволеною лінійкою Inebrya Shecare Glazed, хоч є і невеличкий присмак розчарування, проте він не сильно мене засмучує. Звичайно, всіма засобами я поділилася з мамою - в неї фарбований блонд, поки що не знаю, як вона оцінила ц. серію) Все ж таки, повторюсь, я б радила ці засоби для більш тонкого і легкого волосся, ніж у мене, а також для власниць сухої і нормальної шкіри голови.

Дякую команді MAKEUP за можливість тестування нових цікавих засобів💗