Nata_Po

Прикольний скульптор для обличчя нетипової текстури.

Прикольний скульптор для обличчя нетипової текстури.

Взагалі я практично не користуюсь скульпторами, а скоріше бронзерами, бо босюь наставити сірих плям на обличчі та отримати не суперський вигляд. А враховуючи, що бронзерів я маю вдосталь, я вирішила все ж придбати скульптор і можливо таки навчитись гарно і доречно його використовувати. Та і важливо окрім цього знайти правильний відтінок, щоб не наставити собі сірих, фіолетових плям. І мушу визнати, що здається, я його знайшла.

Тут 2,5г продукту в прозорій пластиковій упаковці приємній на дотик без чогось зайвого.

На жаль, я не мала змоги потикати пальцями в тестер, атоді придбати, тому купила в сліпу і не розчарувалась.

Як бачите, на радощах я ще вирішиила нігтями затикати цей скульптор, щоб відгук був максимально неестетичним, але, можливо, корисним)

Отже, скульптор дуже правильного прохолодно-нейтрально коричневого відтінку.

Що цікаво, мене дуже вразила текстура. Я очікувала таку більш силіконисто-вазиліново-маслянисту текстуру, а отримала щось таке по набору і нанесенню кремове, а по тушуванню пудрове.

Я ніколи не мала тіней по типу cream-to-powder, але за моїми суб'єктивними враженнями цей скульптор саме такий. І мені це дуже подобається, бо він справді приємний у нанесенні.

Справа я просто взяла свотч з пальця і за раз перенесла на руку. А зліва трошки підтушувала. Як бачите, скульптор тушується чудово, не залишаючи мазунів чи плям і має дуже правильний приємний відтінок.

На жаль,з собою в поїздці ямаю доволі пухнасті пензлики, один для бронзера, інший для рум'ян, тому мені не супер зручно його наносити саме пензликом, хоч я і пробувала. За таких умов він дуже вуально лягає.

А от якщо нанести пальцем і підтушувати пензлем - чудово.

Хоч тут і не так багато продукту, лише 2,5г, але проте він не громіздкий і є шанс, що продукт буде використаний повністю.

Тому я задоволена, що спробувала) Мені на разі все дуже сподобалось і я хочу ще на майбутнє посвотчити хайлайтер і бронзер, і, можливо, якщо завершу свої, то придбаю, бо це бюджетно і якісно)

Рекомендую)

Тут огляд маленьких рум'ян цього ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/17255/