Nata_Po

Неочікувано класні рум'яна, але з підвохом)

Неочікувано класні рум'яна, але з підвохом)

Я дуже люблю рум'яна. І я спокійно можу вийти з дому без тонального, консилера, помади, намальованиих очей, але здоровий рум'янець, який можна за 1с створити за допомогою рум'ян - це мій масхев. І саме ці рум'яна дуже класна мініатюрна знахідна з доволі таки непоганою якістю та класними відтінками. Поїхали до розбору)

Прийшла я до магазину, на жаль, тестерів не було, тож я потримала у руках всі відтінки і подумала: "боже, та куди ж такі темні, насичено-ягідні, будуть старити, ні-ні". І обрала ось ці на мій смак кольору дитячого рум'янцю ідеально для стоврення образу бейбі фейс.

Прийшла додому, скоренько розпаковую і усвідомлюю, що це якась ніжно-рожева пудра, майже кольору моєї шкіри. І це просто рожевий пластик, який ніяким чином не відображав відтінок рум'ян. Це тупо, але в магазині, я чомусь не додумалась, що це повністю рожевий пластик, без віконечка для розглядання відтінку.

Я ще й загоріла, куди мені цей неймовірно світлий відтінок. Розчаруванню не було меж.

Оскільки я була дуже розчарованою і завідома вже ставилась доволі негативно до цього продукту, тому навіть нічого не очікувала від слова взагалі.

Спробувала нанести на пензлик і усвідомила, що вони достаньо пилять, вистачає ледь-ледь раз доторкнутись до рефілу і у вас вжепензлик в продукті. Ще і тут негатив.

Але, коли я спробувала нанести їх на щічки, усвіомила, що відтінок дуже класний і навіть достатньо яскравий, що дивно) В рефілі, і навіть на пальці рум'яна доволі крейово-тілесні, але при нанесенні на шкіру з'являється рожево-кораловий відтінок, який ні крапельки не вибілює, а круто освіжає ваше обличчя. І навіть стійкість мене потішила. Вони не зникають ні за півгодини, ні через кілька годин і це дуже круто, бо вони достатньо бюджеттні.

Єдине, тут лише 2,5г, тому надовго їх не вистачить, але це якраз непогано, бо можна використати в нуль.

Тож я рум'янами дуже задоволена. Вони маленькі, займають небагато місця, зручне упакування, яке нормально тримається. Хороший відтінок та непогана стійкість.

Єдине, боюсь, що вони не переживуть падіння, бо доволі рихлі і все ж пилять. НУ і питання щодо упакування, бо неможливо вибрати відтінок без тестерів чи попереднього читання відгуків. А так можу спокійно рекомендувати, сподобались)

В перспективі хотіла би ще купити рожевий відтінок.

Тут я розповідала про кремовий скульптор від LN pro https://club.makeup.com.ua/post/16669/