Nata_Po

Історія про те, як хейтерка тональних знайшла свій улюблений)

Історія про те, як хейтерка тональних знайшла свій улюблений)
Історія про те, як хейтерка тональних знайшла свій улюблений)

Я просто не можу на щодень використовувати тональний. Це подовжує час нанесення макіяжу, потребує обов'язкового контурингу та додавання об'єму обличчю, щоб не виглядати світлим млинцем без рис обличчя. Я ще люблю потицяти пальцями в обличчя, спертись рукою, закутатись в шалик, потертись об щось. І я не можу собі уявити, як жити зі страхом, що всі твої комірці будуть бежевого кольору, всюди мазуни і тд і тп. Тому для мене тональний це історія про якесь велике свято чи гіпервідповідальний день)) Відповідно, я ним користуюсь....раз в...якщо пощастить, то можливо місяць, а то і рідше. Абсолютно не люблю, але...

Ще влітку потрапила на класні акції і вирішила спробувати собі цей тон, адже чула дуже багато крутих відгуків. Так як я тоналкою практично не користуюсь, ця тема мене рідко коли цікавить.

Але щось захотілось спробувати і я придбала. Одразу спробувала, особливо ніц не зрозуміла і відклала до кращих часів.

А от на днях мала нагоду використати тональний і обрала саме Patricia Ledo. І о боже, я закохалась, а нижче розповім чому.

По-перше, це справді дуже гарний та естетичний флакон. Він скляний, а кришечка об'ємна з візерунком, дзеркальним изолотистими поверхнями, мммм. Краса, яку приємно тримати в руках і це не відчувається якоюсь дешевою чи неякісною косметикою.

А ще тут зручний дозатор, який не буде витікати і забруднювати все навколо.

У мене тон 2. Я не є білосніжкою, купувала його влітку. Вже наче засмага зійшла з обличчя, але він чудово підлаштувався і не було ніякої різниці з іншими частинами тіла. Тому, вважаю, що тон 2 доволі універсальний.

Я не люблю, коли тон жовтить, і тут цього не помітила, він доволі нейтральний.

Враховуючи, що я не використовую тоналки часто, тому нічого не можу сказати про різні способи нанесення. Я просто беру вологий спонжик та на попередньо зволожену шкіру розподіляю тон поненьким шаром. І, я мушу сказати, що він розподіляється ідеально без плям, нічого не підкреслює (а у мене це була вічна проблема, коли біля крил носа те, чого не було насправді підкреслювалось тональним, сухість, лущення і це виглядало жахливо). Що приємно, він наноситься дуже рівномірно і немає враження, наче тон є на обличчі.

Я не можу сказати, чи я фанат матових, чи зволожуючих текстур)) Але саме цей тональний крем має дуже натуральний фініш у всіх планах. Не є жирним млинцем, не є мертво матовим, дає якесьтаке приємне, ледь зволожене сяйво, яке виглядає дуже свіжо тта приємно.

Я справді дуже задоволена цим тоном і мені хочеться викинути все, що в мене є і було до того, щоб забути і не мучитись. Бо справді з цим тоном я переглянула своє ставлення до цього виду декоративної косметики.

А ще, тут дуже приємний аромат, який мені дуже віддалено нагадує Shalimar Souffle своїм таким солодкаво-цитрусово-ванільним звучанням. Але воно максимально ніжне та невагоме. І це теж +, бо тон не пахне якоюсь бабціною косметикою, спиртом чи чимось подібним.

Щодо ступеня перекриття - мені здається, що воно середнє, хоча, звісно можна нанести мінімум, чи у декілька шарів та отримати більш чи менш насичений фініш.

А ще круто те, що обличчя продовжує дихати і мені не хочеться бігти все змивати, бо є відчуття маски чи того, що шкіра не дихає та парить обличчя.

Чесно? Я під прекрасним позитивним враженням і готова від щирого серця рекомендувати цю знахідку. Бо це максимально естетичний (у всіх планах) тональний крем, який максимально зручний та комфортний у носінні. І на сьогоднішній день це топовий засіб, який я точно повторю, коли використаю.

Тому щиро рекомендую,як мінімум, протестувати)