Nata_Po

Чорний бальзам-тінт від Colour Intense

Чорний бальзам-тінт від Colour Intense

Звісно ж, одразу після отримання та фотографування я побігла швиденько мазюкати цей бальзамчик українського бренду Colour Intense на губи.

Бальзам продається в коробочці, в якій доволі надійно запакований.

Він з ароматом ожини тапахне дуже подібно до ожинового чупа-чупса (як у дитинстві).

Тут 4г бальзаму, в принципі +- стандартно для такої категорії. Бальзам викручується та зроблений візуально, як помада.

Бальзам наноситься комфортно, ннемає відчуття ніби він плавиться під теплом тіла. Дуже подібно до гігієнічної помади. Я чомусь думала, що він буде солодкий, але ні. Та і запах делікатний, його практично не відчутно на губах.

У мене були незначні лусочки на губах, цебуде на фото, але бальзам їх чудово зволожив.

Після нанесення на губах він відчувається як типова гігієнічна помада. Якийсь такий трошки жирнуватий поживний фініш, особливого блиску не дає, просто адекватне зволоження губ.

Якщо чесно, я очікувала, що це буде дуже яскравий, ще й з фіолетовинкою відтінок, доведеться наносити дозовано і все таке. Насправді ж це дуже приємний та комфортний рутинний бальзамчик.

На губах після нанесення справді з'являється приємний ягідно-рожевий відтінок, який роюить ваші губи кращими, аніж вони є.

У порівнянні з нівеа чи глембі, цей бальзамчик лежить більш міцно саме на губах, не пливе, не тече, і не створює бруду навколо. А от глембі та нівеа можуть ставати масляної консистенції від тепла і трошки менш контрольовано наноситись, ніж тут. Це + на мій погляд. І за рахунок цього він виглядає більш природньо на губах, наче це проснто ваші губи. Бо от нівея та глембі додавали трошки цієї штучності, тут все натурально.

Навіть після витирання серветкою, легкий відтінок залишається на губах, що також приємно.

На фото все виглядає більш тепло, аніж воно є насправді.

Я однозначно рекомендуватиму цей бальзамчик-тінт за свою натуральність вигляду, доволі ніжне тонування губ, приємний ягідний відтінок, легкість, низесеньку ціну, гарне упакування, оригінальність вигляду, догляд та зволоження)

Тому справді це дуже класний варіант для сумочки, з яким не потрібно заморочуватись в плані нанесення, який слугуватиме чудовим тонуючим доглядом після матових помад, блисків та інших засобів, які при тривалому носінні сушать губи.

Я точно придбаю ще раз, бо це дуже класний продукт і за цілий день використання мої губки були зволоженими, з приємним відтінком, тому я задоволена на всі 250%, а за ці гроші, то і подавно)