Nata_Po

Чудова знахідка, яка полегшує користування сипучими тінями)

Чудова знахідка, яка полегшує користування сипучими тінями)

У мене в арсеналі є достатньо багато тіней, які полюбляють сипатись під очі, чи то під час нанесення, чи вже в процесі носіння. Це не настільки критично, але ходити, як новорічна ялинка не завжди хочеться. Я дуже довго йшладо того, щоб придбати собі праймер для гліттерів чи просто тіней з блискітками та шимерів. Але, я зробила це і полегшила собі життя в рази) Деталініше - нижче, поїхали)

Тут 10 мл і мені не здається, що цього мало. Я далеко не для всіх шимерів його використовую, а лише для тих, дебільш така розсипчаста текстура, або де є видимими власне окремі блискітки, які якраз і зможуть осипатись.

Розхід тут мінімальний, мені потрібна суто мікро-горошинка, для того, щоб нанести собі на центр чи всю рухому повіку. І тут дуже зручний тоненький дозатор. Тому проблеми з тим, що вам полізе значно більше, ніж потрібно - не буде.

Він має приємну текстуру, якийсь такий силіково-кремовий фініш. Він липкенький, тому все прекрасно фіксується і тримається. Більше того, часто тіні з цим праймером є більш яскравими, аніж без, бо щільно прилипають.

Не правда, осипаються, і я поясню чому.

Праймер ми наносимо на повіку. Але, при нанесенні шимерні тіні з пальця трошки осипаються на вії і нижче. Це не проблема праймеру, проблема нанесення. Але в процесі нічого не осипається, хібащо знову ж таки, щось може піддтруситись з вій, ну, або ви наносили тіні більш широко, порівняно з праймером. Тому тут потрібно трошки збалансувати кількість двох продуктів.

Але, насправді, навіть якщо щось і осипається завжди можна скотчем це все прибрати.

Тому, можу сказати наступне - праймер - класний, з ним все тримається надійніше, яскравіше, довше та не скатується. Довгий час я його тримала і не відкривала, але тепер залюбки користуюсь, бо це класна річ. У мене в кількох палетках Colourpop та Lime Crime є матові тіні з блискітками. Раніше я такими ніколи не користувалась, бо всі блискітки в обов'язковому порядку опинялись під очима. Тепер - це для мене не проблема. І, як виявилось, матові тіні з блискітками - це доволі незвична, але класна формула тіней, яка вииглядає не так тривіально, як чистий мат, чи класичні шимери/сатини.

Раніше мені здавалось дуже заморочливим купувати різні бази, влаштовувати танці з бубнами, щоб щось там нанести. Я і досі так вважаю, але простіше купити базу і мати можливість використовувати свої палетки на всі 100%, аніж сидіти і бурчати, які погані тіні :) Окрім того, жодних проблем в нанесенні немає, і використання праймеру подовжує макіяж на сек 30, що не є критичним :)

Тому, якщо у вас також є тіні, якими ви не можете користуватись через проблемне нанесення, доволі великі блискітки, які не тримаються чи через рясне осипання - дуже рекомендую цей праймер. Вистачить його дуже на довго, розхід мінімальний, тому ціна є виправданою.

Хоча, я чула ще хороші відгуки про базу від Lovely. Можливо, я би купила саме її, але дізналась вже після того, як отримала свою від Nyx.