Nata_Po

Огляд на масочку Laneige, чи оригінал?

Огляд на масочку Laneige, чи оригінал?

Я вже користуюсь цією масочкою біля тижня і можу розповісти про своє враження.

В мене в переважній більшості губи доволі сухі. Я люблю і користуюсь в 90% випадків лише матовими помадами, а вони, все ж мають тенденцію до підсушування губ. Коли я лише отримала масочку, - одразу нанесла і спостерігала за результатом, який, мушу визнати мене зовсім не здивував і не втішив. Губи залишились доволі підсушеними, нічого особливого, подумала я. Але впродовж тижня я регулярно на ніч накладала масочку і лягала спати. І, мушу визнати, що на ранок губки справді гладенькі, без лущень і є відчуття зволоженості і тонусу, що дуже приємно. Натомість, жодних неприєних відчуттів вночі, чи там скатаної білої лінії зранку немає. Тому, не можу сказати, чи працює в даному випадку накопичувальний ефект, чи просто їй потрібно довше перебувати на губах, щоб отримати бажаний результат.

Огляд на масочку Laneige, чи оригінал?

Я купувала масочки в наборі і придбала собі 2 набори по 4 штучки. Тому можу вам показати, що нвоенькою маска має матову однорідну текстуру, а після початку користування вона стає глянцевою і видно мазуни від пальця)

По текстурі, я не можу сказати, що вона буквально топитться під пальцями і палець можна просунути аж до дна. Але вона набирається дуже легко, однорідно, має маслянисту текстуру, але, тим не менш, добре сидить у баночці і на губах, нікуди не тече.

Щодо оригіналу/підробки. Дивилась декілька оглядів, і от у підробок часто консистенція або занадто м'яка, або навпаки в'язка, набирається грудочками і нерівномірно. Окрім цього, на самій баночці часто може бути текст, який легко стерти, і немає простору між кришкою і банкою, а в оригіналі він є.

Аромат відчутно з баночки та перших секунд 30, тому не особливо важливо гнатись за конкретним ароматом, наскільки я знаю вони всі однакові по своїй ефективності, хоча ще є варіанти з скрабувальними часточками, але це вже окрема історія.

Тому, в даному випадку я повелась на хайп навколо цього продукту, хоч і огого, як з запізненням, але зовсім не пошкодувала. Як я вже казала, якористуюсьнею тижденьщоразу перед сном та періодично вдень і я вже відмічаю невеличку заглибинку в продукті. В мене баночка 8г, думаю, що на кількамісяців щоденного використання мало би спокійно вистачити, але побачимо)

Після завершення обов'язково закину в рубрику пустих баночок)

Я всім задоволена, тож сміливо можу рекомендувати до використання.

Також я її вже пробувала наносити як блиск для губ. Спочатку розтушовуючими рухами наносила матову помаду, а зверху масочку. Виглядало соковито і яскраво. Нічого не текло і не розмазувалось, що теж великий +.

В порівнянні - мала кармекс, і від нього я не бачила абсолютно жодного ефекту, на жаль, хоча, знаю, що багатьом підійшов.