Nata_Po

Повноцінний відгук після 1,5 місяця користування)

Повноцінний відгук після 1,5 місяця користування)

Я доволі довго хотіла цей бальзамчик і не лише його одного і ні краплі не пошкодувала про його купівлю)

Поїхали детально розглядати)

Якось шукаючи креми для рук ще весною я наткнулась та ці мімішні кремчики для рук з різними фруково-овочевими обгортками, але якось втрималась. Але перейшла на сторінку брендуі передивилась, що прикольного в ньому є. Звернула увагу на бальзамчики, догляд за волоссям. А потім незабаром тут відбувся конкурс з отриманням цілого боксу від Tink. Я звісно тоді ще більше на хвилі цього хайпу закохалась, начиталась відгуків, особливо якраз класних про креми та бальзами, а потім не втрималась і врешті придбала собі)

Я вже цим бальзамом користуюсь біля півтора місяця і я дуже задоволена.

Впродовж дня він чудово зволожує мої губи дає приємний блиск, але з часом бальзамчик всмоктується і блиску практично не залишається.

Стало приємною несподіванкою, що бальзамчик солодкуватий, тому преекрасно підійде для поцілунків і має доволі ненав'язливий запах полунички. Він не є інтенсивним та практично не відчувається і не дратує.

Сам бальзам доволі густенький, але при контакті з губами трошки тане і дуже легко розмазується. Він має ніжно-рожевий колір, але я не помітила, щоб мої губи отримали якийсь відтінок, тому по факту він прозорий.

З приємного - в складі є олія виноградних кісточок та жожоба. Я не мала на цей бальзам ніяких особливих сподівань, але залишилась абсолютно задоволеною. Думаю, що після використання всіх куплю повторно.

Про м'ятний писали, що він має ледь помітний охолоджуючий ефект, тут я такого не спостерігаю. До речі, бальзам не липкий, що теж плюс і не відчувається важко на губах.

Тому, це класна знахідка, якку я купила під впливом клубу і рекомендую вам)