Nata_Po

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 004 Silk ч.2.

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 004 Silk ч.2.
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 004 Silk ч.2.
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 004 Silk ч.2.

004 Silk це приємний тепло-рожево-ягідний відтінок, який чудово підійде під теплі макіяжі і не лише. Інтенсивність можна регулювати товщиною нанесення. Він практично матовий, але у флаконі помітні дрібнесенькі рожеві та золотисті блискітки, яких особисто я на губах не помічаю, можливо під певним кутом чи типом освітлення буде помітно) Як і усі блиски цієї лінійки - чудовий) Огляд - нижче)

Не буду зупинятись на усьому, що писала раніше.

Кидаю посилання на перший огляд, де детально описала все про цю лінійку блисків (https://club.makeup.com.ua/post/20249/), тому у всіх наступних дописах буду описувати конкретний відтінок .

004 Silk - це вже скоріше однотонний насичений практично матовий блиск, у якому наявні дрібнесенькі блискітки. Я намагалась сфотографувати флакончик таким чином, щоб вони підсвітились. Але на губах вони практично непомітні. На відміну від 003, 004 - має насичений пігмент, інтенсивність якого можна варіювати, в залежності від кількості нанесеного продукту.

Як на мене це теплий рожевий відтінок, у якому є нотки коричневого (лише нотки). 005 - більш прохолодний та ягідний, хоча не фіолетовить, а от 004 тепліший, але не рудий і не коричневий.

Наносить рівномірно не полосить, як на мене, безпроблемний.

Ось так він виглядає на губах без жодного олівчика, помади та іншого. Оскільки це блиск, ще й з великим аплікатором, думаю, що для кращого та більш естетичного контуру варто використовувати олівчик. Але, як я вже казала, не використовувала нічого під низ, щоб не спотворювати відтінок)

Я 004 відтінок люблю та користуюсь. Оскільки він має певну теплинку, обожнюю його використовувати під коричневі теплі мейки. Безпроблемний у нанесенні і аналогічний за своїми характеристиками до 003.

Але, якщо 003 ми можемо використовувати як самостійно, так і з різноманітного відтінку підложками, тут ситуація більш однозначна, оскільки відтінок має доволі насичений пігмент, який особливо нічим не зміниш.

Тут вже питання, кому що більше до вподоби)

003 - класний своєю поліфункціональністю

004 - самостійністю, оскільки не потрібно ніяких підложок та додаткового затемнення губ)