Nata_Po

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 005 Petal ч.3.

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 005 Petal ч.3.
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 005 Petal ч.3.
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 005 Petal ч.3.

005 Petal це відтінок, який я придбала першим з лінійки, оскільки відтінок здався найбільш подібним на ті, які я полюбляю. Власне щодо відтінку 005 - це насичений рожевий відтінок, але ягідний, у якому містяться золотисті блискітки. Колір дуже класний, освіжаючий, чудово поєднується з усіма рожевими та не лише макіяжами. І я вже встигла отримати на нього компліменти)

005 Peta;l - це найбільш насичений та яскравий блиск. Під нього 100% не потрібно ще давати якусь базу для кольору, бо він достатньо насичений. Має приємний ягідно-рожевий відтінок та прекрасно підійде, як до денного нюду, так і до більш яскравих вечірніх макіяжів. Має в собі блискітки, але яїх помічаю лише після з'їдання блиску, коли дкілька штучок залишається на губах.

Цей відтінок я придбала першим, і одразу ж задублювала, оскільки відтінок мені здався максимально вдалим. На свотчах він виглядав подібно до 20 відтінку Coy вінілової лінійки, але на губах 20 вініловий виглядає просто фіолетово-холодним, тоді як цей виглядає гарно, соковито і не перетворює мене в перемерзлого ескімоса.

Відтінок наноситься гарно, рівномірно та не полосить.

За своїми параметрами та комфортом носіння ідентичний до усієї лінійки відтінків.

Один з моїх улюблених та найбільш часто викоритовуваних блисків.

Відтінок доволі близький до 004 Silk, але якщо Silk іде ближче в персиковинко-коричневинку на фоні рожевого, то цей явно в сторону ягідного рожевого. І також у 004 блискітки зовсім малесенькі, а тут трошки більші. Проте, ні тут, ні там я їх явно не бачу.

Щодо 003 немає сенсу порівнювати, бо він практично прозорий і абсолютно відрізняється)