Nata_Po

Нарешті я почала користуватись цим кремом для рук від Tink

Нарешті я почала користуватись цим кремом для рук від Tink

Нарешті я поклала у свою сумочку цей крем та постійно його використовую на роботі, тож можу зробити висновок після тижня користування) Крем дуже приємний, середньої консистенції ніжно-рожевого кольору. Аромат мені дуже знайомий, солодкуватий, можливо, нагадує якісь фруктові цукерки, можливо, сік. В мене руки в більш-менш нормальному стані, але цей кремчик чудово за ними доглядає, зволожує, не дає липкості. Чудовий варіант, а детальніший огляд нижче.

Кремчик має маленьку зручну упаковку, яка не розкриється впадково, та і не трісне. Але, я читала відгуки про креми інших брендів у подібних баночках, що їх неможливо використати до кінця і на стінках все залишається, оскільки флакончик пластиковий і його не витиснеш до останньої крапельки, як це можливо з тюбиком.

Але я лише на початку використовування, тому всім задоволена.

Крем має середню текстуру. Витискаться легко, не дає якихось плювків, все цілком контрольовано і дозовано, що зручно. Він ніжно-рожевого кольору, хоча на фото майже білий)

Багато витискати не потрібн, цієї купки вистачило на дві руки. Швидко вбирається, не залишає неприємної жирності чи липкості, що іноді трапляється. Тим не менш після нанесення відчутно, що руки стали м'якшими, а шкіра більш пружною і наповненою, але без жирності та плівок.

Аромат фруктово-цукерковий, можливо дійсно гуава, але я без поняття, як вона пахне) На початку доволі виражений, але всмоктується і залишається ніжний солодкуватий шлейф.

Мені крем дуже сподобався. Подивимось, наскільки багато залишиться в баночці і чи можливо буде його адекватно використати. Але, якщо все буде ок, то я скоріше за все собі його ще раз куплю, бо все дуже приємно та мило. На разі я тестувала лише крем для рук та бальзам для губ (https://club.makeup.com.ua/post/17341/) і мені все сподобалось. Звісно, це не ті продукти, які дають неймовірний ВАУ ефект, і я не впевнена, якщо ви підете возитись в пилюці і мити руки в хлорці, то цей крем відновить їх за одне використання. Але мої середньостатистичні потреби покриває з головою, тому я дуже задоволена цим брендом і вас рекомендую познайомитись)

Всього у мене 3 варіанти кремів, усі мають приємні солодкуваті аромати. І ще також є з грейпфрутом)

Тож кожен знайде щось для себе)

Від мене - однозначна рекомендація)