Nata_Po

Рум'яна від Lamel, над якими я дуже довго вагалась)

Рум'яна від Lamel, над якими я дуже довго вагалась)
Рум'яна від Lamel, над якими я дуже довго вагалась)

На мою думку це дуже класної текстури та відтінків рум'яна, з якими дуже легко працювати. Це не типова кремова текстура, вони доволі сухуваті та щільні, але дуже легко та безпроблемно набираються, що на пальчик, що на пензлик та аналогічно переносяться, що видно на свотчах) На шкірі не дають вологого блиску, вони матові та достатньо стійкі) Детальніше - нижче)

З моменту виходу колекції Hope найбільше мене зацікавили саме рум'яна, оскільки ниими я користуюсь постійно, і останнім часом особливо приваблюють саме кремові текстури. Але я стримувала свого косметичного шопоголіка, бо вважала, що подібні відтінки вже і так маю в рум'янах від Paese, та і ставили під сумнів ціни в 200 грн. І отак я протрималась доволі довго. Потім за нагоди посвотчила їх в магазині, побачила, що вони не такі маслянисті та м'якенькі, як продукти від Ln Pro, тому тим більше розхотіла і забула.

Але періодично я натрапляла на дописи дівчаток та хвалебні відгуки, і врешті, коли побачила їх за 100 грн, то одразу ж і купила, і одразу в двох відтінках.

Тут я вже коротенько про них розповідала та показувала)

https://club.makeup.com.ua/post/22831/

Рум'яна аналогічні по розміру, як і хайлайтер та скульптор з бронзером від Ln Pro. І це дуже зручно, бо всі продукти в мене стоять в рядочок і займають небагато місця.

З можливо не дуже очевидних мінусів упакування є верхня кришечка. Вона добре защіпається, все окей, але за рахунок оцього синюватого напилення та квіточок, я не завждивгадую, який відтінок беру. І часто думаю, що взяла в руки кораловий, відкриваю, а це рожевий. І таке буває доволі часто, тому, якщо маєте 2 відтінки, як і я, їх варто маркувати.

Скульптор від LnPro https://club.makeup.com.ua/post/16669/

Хайлайтер від LnPro https://club.makeup.com.ua/post/21368/

Першочергово я хотіла придбати лише рожевий, оскільки він гарно освіжає, створює такий сорозяний поцілунок на щічках і я таке люблю та викоритовую.

А от кораловий мені виглядав дуже помаранчевим на всіх фото, і я не розуміла, куди такий яскравий відтінок реально можна використовувати, а тим більше мені.

Але, знову ж таки, було стільки хороших відгуків, що вирішила спробувати)

І знаєте, що? Саме кораловим я користуюсь у 80% випадків і він мені дуже подобається. На обличчі виглядає неймовірно гарно) Тому щиро рекомендую усім, хто вагається, чи варто його брати)

Як я вже казала рум'яна дуже легко переносяться як на пальці, так і на пензлик) я особисто їх наношу пензликом і ще жодного разу не наробила плям, все тушується чудово та і взагалі, вони супер)

Під кутом намагалась передати характер відблиску. Тут його немає і мені це теж подобається, бо є кремові рум'яна мають вологий фініш і це не завжди виглядає доречно, потребує додаткової фіксації. А тут цього не потрібно)

Тут я вже по настрою, іноді наноші зверху ще і сухі рум'яна, іноді лише ці)

Я залишилась дуже задоволена і ні крапельки не шкодую) Я цими рум'янами користуюсь щодня, в принципі як і скульптором та хайлайтером від LN і це однозначні мої фаворити для обличчя.

Розхід у них мінімальний. Я користуюсь 2 тижні і окрім трошки стертого малюнку по центру - нічого. Тоді як продукти LТ використовуються трошки швидше.

Сміливо можу рекомендувати обидва відтінки)