wowmom

Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)

Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)
Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)
Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)
Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)

Привіт красуні!

Я обожнюю робити макіяж, а також я обожнюю спати:-) І коли я обираю повалятися в ліжку на 15 хвилин довше, ніж зазвичай, часу на утрішні збори залишається не так багато. Отже сьогодні я хочу показати свій легкий мейк своїми улюбленими засобами, який робиться буквально за 10 хвилин.

В якості тонального крему, в мене легендарний Bb від Missha у 23 віддінку. Мені подобається сяючий фініш, який він дає, і те, що він не виглядає маскою.

Наношу його вологим спонжем, таким чином Бб легко розподіляється по шкірі.

Цей тональний крем ідеальний для холодної пори року, бо зволожує та не підкреслює сухість. Кажуть, що він може забивати пори, та я на собі цього не помітила, хоча закінчила майже весь флакон.

Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)
Легкий нюдовий макіяж бюджетними фаворитами:-)

Брови зачісую своїм новим фаворитом - милом від Eveline. Він не дає залізобетонної фіксації, проте після ламінування - він класно вкладає і тримає волоски.

Консилер L'Oréal True Match наношу лише у внутрішній та зовнішній куточок, і прибиваю вологим спонжем.

За рахунок світловідбиваючих частинок, візуально робить погляд свіжішим, проте з цим консилером треба бути обережним, бо якщо переборщити, він може підкреслити зморшки.

Скульптор від Ln Pro - то моя нова любовна любов.

Ідеальний холодний віддінок натуральної тіні, легка розтушовка, прекрасна стійкість. Він абсолютно непомітний на шкірі, тому скульптурування виглядає максимально натурально.

Ще один шикарний продукт від Ln Pro кремовий хайлайтер. Якщо ви хочете отримати вологий блиск на шкірі, то це до нього. Не містить ніяких блискіток.

Наношу і розтушовую його пальчиком.

Рум'яна з колекції Lamel Hope сподобалися мені з першого нанесення.

Віддінок для мене трошки холоднуватий, проте я його навчилася наносити зовсім трошки, і тоді його можна вписати в майже будь-який макіяж. А ще ці рум'яна мають класну стійкість.

Незмінний фаворит серед пудр - рисова пудра Paese.

Це найматовіша пудра на моїй пам'яті. Нею я закріплюю консилер та трошки припудрюю лоба.

Макіяж тримається ідеально, але найголовніше для мене - пудра не містить тальку.

На очі наношу свою недавню знахідку - кремові тіні Eveline у 01 віддінку. Вони мають шикарний пильно-рожевий колір, легко наноситься і не скочуються.

За допомогою гелевого олівця від Lamel, роблю розтушовану стрілочку. Чи треба казати, скільки разів я купувала це олівчик? Навіть не знаю!

Він має насичений чорний віддінок, добре тягнеться і тримається. А що ще треба від олівця.

Закінчую вже другий тюбик туші Maybelline Colossal Curl Bounce. Подобається, які вона робить об'ємні вії, абсолютно не осипається, і змивається теплою водою. Гідрофільна олія, наприклад, не хоче її ніяк розчиняти.

Зараз в мене не тесті буде інша туш, але впевнена, що повернусь до цієї не один раз.

На губи, також мій нещодавній фаворит, наношу корейський тінт для губ Peripera у холодному 28 віддінку. Спочатку він виглядає, як кремова помада, але з часом залишається красивий стійкий пудровий тінт.

Ось такий макіяж у мене вийшов.

Всі засоби, які я використала, займають окреме місце в моєму серденьку, і це саме та косметика, яку хочеться повторювати.

Не зважаючи на бюджетну вартість, все працює на відмінно! Тож все від душі можу рекомендувати:-)

Дякую за увагу 😘