wowmom

Шукаєте класне нюдове комбо для губ? Ось воно!

Шукаєте класне нюдове комбо для губ? Ось воно!
Шукаєте класне нюдове комбо для губ? Ось воно!

Привіт, красуні!

Мушу зізнатися, що мені просто протипоказано дивитися Тік-ток, Інстаграм, та і взагалі, читати дописи тут в клубі, адже як тільки я бачу якусь нову помаду, у красивому віддінку, в мене одразу виникає бажання їїкупити. Ну ви ж мене, дівчатка, розумієте - помад багато не буває:-)

Тож сьогодні я хочу розповісти про досить вдале комбо для губ, від нашого улюбленого бюджетного бренду Ламель, а точніше про нещодавню новинку - матову помаду Lamel Powder Drop Matte Lipstick, яку я доповнила гелевим олівцем у 410 віддінку.

Шукаєте класне нюдове комбо для губ? Ось воно!

Напевно, "найходовіший" віддінок в лінійці - це 402 Spicy, і я не здивована, адже це приємний нюдовий бежевий колір, який підійде багатьом дівчатам.

До речі, в мене є дуже схожа по віддінку помада, але зовсім іншої текстури - Maybelline SuperStay Matte Ink 65 Seductress. Якщо вам потрібна суперстійка формула - зверніть на неї увагу.

Помада має приємну цукеркову віддушку, яка відчувається лише під час нанесення. Чимсь мені нагадує запах помад від Ейвон (впевнена, багато хто з вас точно пригадує цей солодкий аромат).

Наноситься вона досить легко, як для матової текстури. Звичайно, це не зволожуючий бальзам, але і не суха тверда замазка. Рідний пігмент перекриває майже з першого шару.

А ось так помада виглядає на губах з олівцем у 410 віддінку. Ніжний беж, який при різному освітленні буде виглядати або більш коричневим, або більш рожевим. Та в будь-якому разі, Lamel Powder Drop Matte Lipstick стане чудовим доповненням вашого макіяжу.

Тримається гарно, губи не сушить, сходить непомітно - це ті характеристики, які відносяться до віддінку 402 Spicy.

Я дуже задоволена, що все ж таки купила цю помаду.

Дякую за увагу 😘