Шукаєте класне нюдове комбо для губ? Ось воно!
Lamel Powder Drop Matte Lipstick
Привіт, красуні!
Мушу зізнатися, що мені просто протипоказано дивитися Тік-ток, Інстаграм, та і взагалі, читати дописи тут в клубі, адже як тільки я бачу якусь нову помаду, у красивому віддінку, в мене одразу виникає бажання їїкупити. Ну ви ж мене, дівчатка, розумієте - помад багато не буває:-)
Тож сьогодні я хочу розповісти про досить вдале комбо для губ, від нашого улюбленого бюджетного бренду Ламель, а точніше про нещодавню новинку - матову помаду Lamel Powder Drop Matte Lipstick, яку я доповнила гелевим олівцем у 410 віддінку.
Напевно, "найходовіший" віддінок в лінійці - це 402 Spicy, і я не здивована, адже це приємний нюдовий бежевий колір, який підійде багатьом дівчатам.
До речі, в мене є дуже схожа по віддінку помада, але зовсім іншої текстури - Maybelline SuperStay Matte Ink 65 Seductress. Якщо вам потрібна суперстійка формула - зверніть на неї увагу.
Помада має приємну цукеркову віддушку, яка відчувається лише під час нанесення. Чимсь мені нагадує запах помад від Ейвон (впевнена, багато хто з вас точно пригадує цей солодкий аромат).
Наноситься вона досить легко, як для матової текстури. Звичайно, це не зволожуючий бальзам, але і не суха тверда замазка. Рідний пігмент перекриває майже з першого шару.
А ось так помада виглядає на губах з олівцем у 410 віддінку. Ніжний беж, який при різному освітленні буде виглядати або більш коричневим, або більш рожевим. Та в будь-якому разі, Lamel Powder Drop Matte Lipstick стане чудовим доповненням вашого макіяжу.
Тримається гарно, губи не сушить, сходить непомітно - це ті характеристики, які відносяться до віддінку 402 Spicy.
Я дуже задоволена, що все ж таки купила цю помаду.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)