Nata_Po

Покупки за останній час)

Покупки за останній час)

Трошки в мене зійшла жага скупити всі магазини з косметикою, тому...це мої покупки і навіть не за один захід. Це доволі популярні та ходові продукти, до яких у мене руки дійшли лише зараз)

поїхали)

Цієї весни я придбала бронзер з цієї лінійки і він дуже делікатний, сатиновий відблиск і приємний відтінок (https://club.makeup.com.ua/post/11442/). Про нього я чула і баила багато хороших відгуків, а також і про ці рум'яна. Але я їх просто ніде не могла знайти, вони завжди були sold out, відсутні у наявності, тому я і не покладала надій на купівлю, оскільки взагалі подумала, що вони зняті з виробництва. Але, я їх знайшла і неймовірно тішусь.

Типово для цієї лінійки, вони всі мають мармуровий візерунок і є трошки сяючими.

Знаю, що саме ці рум'яна також комусь нагадують Nars Orgasm. Мені здається, що Нарс мають більш темний фініш, а ці все ж йдуть в рожевинку, але будемо дивитись і тестувати, на перший погляд - любов)

До речі, кого цікавив Nars Orgasm, то на мою думку ближчим аналогом є ці рум'яна: https://club.makeup.com.ua/post/11393/

Навіщо так багато мені рум'ян, запитаєте ви? І я себе питаю...

Але я їх дуже люблю і жоден мій макіяж та поїздка не обходиться без них, тому вже як є)

Я заглядалась на ці рум'яшки ще з моменту виходу колекції, але потім переконувала себе, що не потрібно, це зайве, нащо...Вони коштували по 200-250 грн. Я вважала, що це трошки задорого для такого товару. Але, сьогодні вони мені також натрапили по ціні 99,5 грн і я подумала, що варто спробувати.

Подейкують, ці рум'яна дуже подібні по своїй формулі на бронзер, скульптор та хайлайтер від LnPro. А ними я задоволена на всі 100% і користуюсь просто щодня не відриваючи рук. І навіть немає бажання нічого іншого брати. Рум'яна я ще не тицяла пальчиками, тож не можу сказати. Взяла два відтінки, бо так вони стають більш універсальними. Я можу викоритовувати, як кожен окремо, так і змішувати, отримуючи якийсь тепло-рожевий відьтінок.

Рум'яна мають дуже-дуже делікатний аромат. І, великий + порівнянно з LnPro - тут 3,8г продукту, тоді як в LNPro лише 2,5. Натомість упакування LnPro мені трогшки більше до вподоби.

Як на мене це дуже класні манюньки, які займають мінімум місця і дуже функціональні. Тому такого плану мінімалізм в упаковках це моя любов)

Скульптор від LnPro https://club.makeup.com.ua/post/16669/

Хайлайтер від LnPro https://club.makeup.com.ua/post/21368/

Це була спонтанна покупка, бо не взяла з собою кремчик, часто мила руки і усвідомила, що маю дві шершаві поверхні, тому забігла в магазин, згадала, що точно тут читала хороші відгуки про цей крем і недовго думаючи придбала.

Я очікувала хімозненький аромат кокосу, якась незрозуміла текстура, яка буде довго вбиратись. Але, я отримала дуже приємний крем, який швидко вбирається, легко розподіляється та має натуралістичний аромат кокосової стружки, або й кокосового масла, яке тут заявлене у складі.

Отримала лише позитивні враження, він не створює такої знаєте силіконистої плівки, на руках, а дуже приємно зволожує. Задоволена і сміливо рекомендую.

Єдине питання лише до естетики тюбика. Як бачите, я кілька разів витискала крем і залишаються заломи, які не відновлюються. Для мене крем для рук - це не арт об'єкт, тож сміливо можна пережити.

Мені стільки разів в рекомендаціях з'являлась ця масочка, її порівнянння з Laneige (я її маю, описувала тут: https://club.makeup.com.ua/post/10967/), та навіть переваги, порівняно з її корейською подругою чи то мамою.

Я її також побачила на знижці хорошій, тому придбала. Бо тоді, коли я хотіла її придбати, ніяк не могла знайти в наявності, а тут зірки зійшлись.

Тут 11,5г продукту, є аплікатор і коштує 60-70 грн, тоді як Laneige дорожче.

У моїй Laneige 8г і я нею щоденно користуюсь дотепер, при тому, що придбала в травні. Пройшло фактично майже півроку і часто я її використовую не лише на губи, а я на інші сухі ділянки на ніч, тому розхід мінімальний, цікаво як буде тут)

Протестую і розповім)

Такими були мої покупки)

Мені зовсім не страшно розчаруватись хоча би в чомусь, бо всі продукти я хотіла давно, про всі є купа хороших відгуків та оглядів)

Буду активно все користовувати і незабаром зроблю повноцінні огляди кожного продукту)

Дякую, що читаєте :)