Nata_Po

Ну що, поговоримо про хайлайтери?)

Ну що, поговоримо про хайлайтери?)
Ну що, поговоримо про хайлайтери?)
Ну що, поговоримо про хайлайтери?)

Як я раніше вже розповідала) Спочатку я придбала 101 відтінок, будучи переконаною, що він лише один, як і скульптора. Почала наносити і зрозуміла, що він дещо прохолодний для мене, почала шукати і виявилось, що є і 102,який я звісно успішно придбала) Текстура прикольна, приємна, він якийсь такий пресовано-мусовий, не створює відчуття жирності, легко наноситься та тушується)

101 - це такий нейтрально-перламутрово-прохолодний відтінок. Він не сріблястий, не якийсь рожевий, не голубенький. Але от наче перламутровий відтінок без теплинки. Іноді, і навіть на свотчах нижче якийсь такий персиковий холодок можна простежити.

102 - це також доволі нейтральний відтінок, який я не можу назвати відверто теплим, але він трошки тепліший за 101, у ньому є вуальна золотинка, тому ним я зараз користуюсь просто щодня і рука особливо більше ні до чого і не тягнеться)

Що цікаво, у рефілах 101 відтінок навпаки виглядає теплішим, більш персиковим (Він на фото 1), тому я його без жодних вагань і придбала, бо очікувала, що це буде відтінок шампані, але ні) 102 - фото 2. Чисто по фото виглядає світлішим, але має жовтинку.

зліва 101, справа - 102

На руці аналогічно той, що нижче - 101, зверху 102.

Це стосується, як ротушованих свотчів, так і смужок на інших фото)

У мене є лише один кремовий хахйлайтер, я би навіть сказала рідкий з піпеткою, але я ним дуже рідко користуюсь через спиртову основу, темний відтінок та доволі видимі блискітки і скоріш для тіла.

Таку ж формулу я раніше не пробувала, тому як і з контурингом, від якого я в захваті та користуюсь щодня (https://club.makeup.com.ua/post/16669/), я не боячись придбала і хайлайтер. У порівнянні з подібним від Lamel саме від LN Pro мені здався більш м'якеньким, приємним та легким у нанесенні.

Але от щодо нанесення і є нюанс. Я звикла хайлайтери наносити дуже пухнастим пензликом і створювати лише легку вуаль на шкірі, не люблю яскравого вирвиокового світіння) Але з цим продуктом доводиться все наносити пальчиком і тушувати ним же ж, бо на пензлик він просто не набирається, взагалі. Не можу сказати, що це недолік, скоріше особливість, до якої варто звикнути.

Від моменту купівлі 102 відтінку, я виколристовую його щодня і він дуже класний, простий у нанесенні та достатньо блищить, просто дуже в міру та зі смаком, це мені в ньому дуже подобається.

Я не задумувалась, але подивилась різні огляди і усвідомила, що ці мікропродукти по 2,5 г, що бронзер, що скульптор, що хайлайтери коштують в межах 130-150 грн. І якщо перерахувати, то в нас виходить не дуже то й бюджетно. Ми наче купляємо мініатюрку, а не повнорозмір, просто за рахунок невеликої ціни здається, що це дуже бюджетно, але це не зовсім так. Та і за +- місяць активного користування контурингом, у ньому вжеє така доволі помітна заглибинка.

Але це все нюанси. Головне, що продукти класні та заслуговують уваги)

Рекомендую)

101 - хто любить нейтрально прохолодне світіння

102 - нейтрально-тепленьке)

Сподіваюсь, що огляд був корисним)