ksnklb

Олівчик LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil

Олівчик LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil

Про нього так і хочеться сказати "І ти не для всіх, і всі не для тебе".
Знаю, що про нього є досить різні відгуки, і він спочатку мені теж не сподобався. Але пізніше подружились.
Брала я відтінок рандомно, без затестів, просто не надто темний і не надто світлий.

Олівчик LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil
Олівчик LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil

Звичайний механічний олівчик, з одного боку тонкий гифель, а з іншого щіточка. Доволі тонкий олівчик, у сумці я б боялась зламати. Дизайн виконаний в коричневих тонах, виглядає доволі гарно.
Щіточка звичайна.

Це стандартно коричневий, який на темних бровах буде давати такий звичайний коричневий відтінок. При деякому освітленні може з'являтись рижинка, але не завжди.
При першому свотчі він взагалі мені здався зеленкуватим, але потім я його розмалювала і відтінок став приємнішим.

Також при першому свотчі я взагалі не могла щось ним намалювати. Він був ну дуже твердий і навіть трохи дряпав руку. Але потім почала наносити його на брови і все виявилось дуже непогано. Так, він твердуватий і деколи я дихаю на нього, щоб пом'якшити 😄. Так можна сказати, що він трішки твердіший, ніж середньої твердості.
Але зазвичай він просто наноситься на брови, дає легкий відтінок, доволі натуральний.

За допомогою цього олівчика можна зробити натуральні брови. Часто я домальовую одній брові кінчик і виглядає він доволі нормально, природньо.
Завдяки тонкому грифелю, можна зробити тонкі лінії. Не скажу, що можна домалювати волосинки, але затонувати пропуск можна.

Даю фото До і Після робочого дня та заняття йогою. Так, брови вже помітно втомлені, контур трішки "поплив", але загалом, брови все ж виділені, навіть кінчик ще є.
Стійкість цього олівчика мене тішить, насправді, він не "стікає" і не "збивається" брудом біля очей, сходить непомітно і вже під кінець дня. Насправді я його не фіксувала навіть гелем, бо не бачила потреби. Але малювала олівцем по гелю, виходило теж дуже добре.
Змивається олівець легко, можна навіть водою змити, але краще все ж пінкою принаймні.

Для мене це абсолютно стандартний, звичайний і доволі непоганий олівець для брів. Ним можна зробити контур, класну форму брів, затонувати пропуск між волосинками, домалювати кінчик.
Основний мінус у тому, що може бути затвердим для нанесення, особливо на початку використання.

Чомусь я завжди без страху наносила на брови все, незважаючи на склад 😄. Мені завжди здавалось, що це "безпечна" зона, та на ній теж можуть з'являтись прищики чи алергічні реакції.
У складі Бджолиний віск, як структуруючий компонент, Вазелін, який забезпечує оклюзію та надаючи властивості ковзання. Є і Тальк, який може бути токсичним. Касторова олія, Мінеральна олія є емолентами, друга може якраз провокувати прищі. У складі навіть вказаний Вітамін E.