Nata_Po

Історія про те, як я розбила, а потім реанімувала бронзер від Catrice

Історія про те, як я розбила, а потім реанімувала бронзер  від Catrice

Почну спочатку. На цей бронзер бачила дуууже багато хороших відгуків, але оскільки я ними практично не користуваласьостаннім часом, то і не бачила потреби купувати.

Але тепла пора року наближалась, а разом з нею і моє бажання отримати більш тепленький відтінок шкіри)

А я ще якраз була в поїздці, тому вирішила символічно заякорити її цим продуктом.

І, якраз вчора витягнула його, намалювалась, і коли мала покласти на місце, він в мене просто випав з рук і впав кришкою на землю.

Історія про те, як я розбила, а потім реанімувала бронзер  від Catrice

І, як бачите, упаковка витримала краш-тес на ура, але сам бронзер повністю відлетів від своєї основи. І мені стало неймовірно сумно, але не здалась і почала гуглити, як його зліпити назад до купи.

І, це виявилось не так складно. Потрібно було всі частинки позбирати до якоїсь посудини, там їх роздрібнити до пудрового стану, а потім додавати спирт, поки не утвориться кашкоподібна консистенція, але не водяниста, а власне кашка. Тоді викладаємо її назад у рефіл і даємо біля години, щоб трошки підсох і вивітрився спирт.

Після цього беремо серветку, ложку (або будь-що гладеньке) і намагаємось втрамбувати продукт. З одного боку ми його спресовуємо, щоб він більш надійно і щільно тримався купи, даємо спирту трошки всмоктатись в серветку та з іншого ще можемо за допомогою візерунку серветки додати йому зверху якогось натиску і вирівняти його поверхню. А після цього залишаємо в спокої відкритим та даємо повноцінно висохнути.

Звісно, я щаслива, що вдалось зберегти продукт, який продовжує спокійно виконувати свою функцію, але естетичний вигляд постраждав. Він мав гарненьку запечену текстуру, з темними та світливми смужками, а тепер він в мене однорідного забарвлення, але це не біда, головне, що працює.

Щодо відтінку - це теплий бронзовий відтінок, без рижини чи червонинки. Мені дуже подобається. Він легко набирається на палець, пензлик і аналогічо ж переноситься на шкіру. Це величезний плюс.

З особливостей - він сяючий та має в собі блискітки. При звичайному нанесенні вони абсолютно не помітні, АЛЕ, під спалахом телефону та іноді на сонячному світлі та штучному вони можуть ставати помітними. Вони не є велетенськими, і їх не так багато, як в бронзері від Glambee (https://club.makeup.com.ua/post/10108/), з яким враження, ніби ви пудрою єдинорога обсипались, але все одно при певному освітленні ви можете сяяти. Тому, я не можу сказати, що він максимально універсальний і на всі випадки життя.

На мій погляд більш гармонійно виглядають, матово-сатинові текстури, які дають ледь помітний перелив шкірі без жодних видимих блискіток.

Але бронзер можу сміливо рекомендувати, якщо не боїтесь сяйва. Він приємний, легкий, гарного відтінку та візуально дуже приємний. Якби мені не вдалось його відновити, я практично переконана, що придбала би ще раз, оскільки ціна-якість тут на висоті.