Spodobaieva Maryna

Сухі продукти для обличчя

Сухі продукти для обличчя

LAMEL Make Up Cheek Colour New

Рум'яна, які вже мають 900+ відгуків на makeup. Здається ви і так все знаєте. Відмінне доповнення любої косметики. Румʼяна шовкової текстури, яка допомагає продукту лягати на шкіру дуже плавно, високопигментовані, тут краще бути обережним, стійкі і трішки пилять. Виробник також вказує на те, що румʼяна не забиваючи пори. Маленькі 3,8 грами, але для мене це плюс, хотілося би трішки надійніше пакувати, дуже бояться падінь.

402- з шимером рижий підтон, на обличчі виглядає не погано;

404- нейтральний тауп, не холодний, не теплий;

405- дівчачий рожевий.

Фото при різному освітленні.

Сухі продукти для обличчя
Сухі продукти для обличчя
Сухі продукти для обличчя
Сухі продукти для обличчя

Британський бренд I Heart Revolution підкорив мене своїм пакуванням🩷 Пігментовані, але менш в порівнянні з LAMEL, вони дуже делікатно переносяться на шкіру, легка, шовковиста текстура. Крім чудового пакування румʼяна мають дуже приємну віддушку. Складається з двох різних відтінків, які добре поєднуються між собою.

Independent напевно самий холодніший з наявних, виглядає дуже натуральним.

Кольори окремо і разом.

Пудра-бронзер бренду Lamel Professional варіант більше для тих, хто мало буває на сонці і не хоче виглядати 🧛🏻‍♀️. Трішки менше користуюсь чим румʼянами, але за текстурою вони схожі. Цікавий б'юті-продукт в більш надійній упаковці, багатофункціональний засіб можна використовувати в якості тіней, бронзера і пудри для контурингу.

401- універсальний з шимером.