Spodobaieva Maryna

Аксесуари для волосся

Аксесуари для волосся

Janeke - це найкращий гребінець для волосся будь-якого типу. Він неймовірно практичний, підходить для розчісування сухого та вологого волосся, а також їх подальшого сушіння, завдяки повітропроникній поверхні. Дизайн, нарешті не однотипні кольори, вони наскільки яскраві, що кожен знайде свою. Зручна ручка, мʼякі зубчики, які не травмують шкіру голови, запобігає електризації пасом і підійде для кучерявого методу.

Tangle Teezer легенда, яка трохи довше на нашому ринку. Люблю саме компакт, за практичного розміру, найкращий варіант для сумочки чи поїздки. Делікатно взаємодіє з усіма типами волосся, також підходить для сухого і вологого волосся, не висмикує і не травмує, стильна, ергономічна. Варіант з ручкою зовсім не подобається, через деякий час, зубчики дивляться в різні сторони, якщо велика краще Janeke.

Invisibobble чи «телефоний шнур» оригінальна, дуже комфортна резинка для волосся. Дизайн не шкодить волоссю, підходить всім типам, користуюсь вже багато років, але планую спробувати ще щось.

Аксесуари для волосся
Аксесуари для волосся
Аксесуари для волосся