Zhukovka 🌸

Трапилась бідося !

Трапилась бідося !


Дівчата, зізнаюсь, я нехтую шапкою взимку і це призвело до плачевного результату 😪 Новорічні свята пройшли з температурою -17⁰ ❄️ і моє волоссячко просто не витримало . Воно пошкоджене і плутається, наче рибацька сітка 🐡 Сльози кожного ранку і видране волосся цілими кублами наштовхнуло мене на Холодне Відновлення волосся 💇🏻‍♀️

Трапилась бідося !


Моя майстриня Олександра підібрала для мого типу волосся засіб від бразильської фірми TYRREL .
Колаген для волосся Tyrrel Mel Capilar Honung Honey, 500 мл

На вимите волосся шампунем глибокого очищення ми наносимо цей колаген на 30 хвилин під термошапку . Засіб наносили починаючи з потиличної зони , далі пасмо за пасмом перейшли до лобно-тім'яної зони . Працювали за допомогою пензлика для фарбування волосся та шпигульця .

Змиваємо колаген теплою водою та опісля наносимо маску від Maschera

Сушимо волосся за допомогою фену та закріплюємо прасочкою .

На фото та відео помітно, що волосся стало більш блискучим та живим 👱🏼‍♀️
На дотик більш м'яким , але персонально мені не вистачило кондиціонуючої дії . Тобто волосся все ж таки злегка плутається ( Але те , що було до , це просто капець) . Тому як допоміжну маску я можу порадити цей засіб, а як самостійний засіб "Холодне Відновлення" для пошкодженного волосся , нажаль ні . Його не достатньо 🫢 Тепер обмірковую над ботоксом 🤔 Чи мали ви досвід по "відновленню" , умовно кажучи , волосся ? Що порадите при сильних пошкодженнях ?
Чекаю на ваші коментарі і наперед дякую ❤️ Обіймаю і носіть шапку !