Nata_Po

Мій досвід користування сухим шампунем від Batiste

Мій досвід користування сухим шампунем від Batiste

Сухі шампуні з'явились вже років 5 назад, якщо не більше, але я завжди дуже скептично до них ставилась, та і читала багато відгуків про те, що волосся наче борошном посипане, і я вважала, що мені це точно не потрібно.

Мій досвід користування сухим шампунем від Batiste

Але, кілька місяців назад, була непогана знижка і я вирішила врешті замовити собі і спробувати, що воно таке та з чим їдять.

Я купила 2 повнорозмірні балончики, спробувала і зрозуміла, що це просто 🔥🔥🔥.

Фото до/після я не маю, але постараюсь максимально точно передати словесно. Вперше я його використала на брудній голові перед миттям, бо переживала, що ефект буде жахливий, щоб одразу змити. Волосся було буквально брудне-брудне, і максимум можна було зробити хвостик чи гульку для того, щоб кудись вийти. Я запшикала корені, спочатку по трошки, зачекала 5 хв і тоді масажними рухами розтерла його між волоссям і побачила чудовий результат. Волосся стало об'ємнішим і враження, наче я його помила нещодавно, без натяку на жирність. Єдине, якщо після миття в нас волосся шовковисте, розсипчасте і не тримається купки, то тут воно також блискуче, свіже, але більш фіксоване і об'ємне.

Потім, в мене була ділова поїздка на декілька днів, і я не дуже хотіла брати купу щіток, стайлерів, баночок, скляночок для догляду, тим більше, щоб нормально вкластись треба трошки часу, а я не мала жодної гарантії, що він в мене буде. І я придбала оцю маленьку 50мл версію. Я нею користувалась десь три вечори підряд і мала чудовий, вкладений та свіжий вигляд і залишилась задоволеною просто на всі 100000000%. Але, я розумію, що у флакончику залишилось зовсім трошечки. І це насправді доволі значний мінус, бо неекономний розхід, але варто зауважити, що і я користувалась доволі об'ємно, щоб отримати хороший результат.

Тому, я можу сміливо рекомендувати, бо це бомбічна штука. Білих слідів чи порошку на волоссі в мене не залишалось, але я гарно все розтирала і вичісувала. Хоча, можливо, на чорному волоссі ефект буде помітним, але на темно-русявому - ні. Але, .в приміщенні, де ви використовуєте шампунь буде відчутний запах. На волоссі його не залишається, або можливо дає практично не відчутну ароматну вуаль. Тому і тут +.

Тож, я 100% куплятиму ще, особливо в поїздки, чи для кризових ситуацій - топ. Правда, я не впевнена, чи ним можна користуватись на регулярній основі, бо пересушується шкіра голови і корені. Це не відчутно, але наш шкірний жир потрібен шкірі для адекватного зволоження та захисту. Тому, всього в міру)