Nata_Po

Підводимо підсумки щодо блисків Lifter Gloss від Maybelline)

Підводимо підсумки щодо блисків Lifter Gloss від Maybelline)
Підводимо підсумки щодо блисків Lifter Gloss від Maybelline)

Отож, у мене в колекції є 6 блисків Lifter Gloss від Maybelline)

Всі купила за власний кошт, переглядаючи купу відгуків, дивлячись на відтінки по фото- та відео-оглядам, щоб нарешті обрати ті, які на мою думку мені були найбільш потрібними та доцільними)

Отож поїхали)

Як бачите, 4-5-6 знаходяться у одній гамі, питання підтону

  • в 004 це трошки в коричневинку, 005 - ягідка, 006 - припилений персиковий відтінок.
  • При тому, що 004 та 005 мають блискітки, 006 - ні.
  • 003 та 20 загалом подібні, проте 003 має легенький підтон рожевувато-персиковий, а 20 прозорий
  • ну і родзинка колекції 24 неоновий відтінок, який на губах дає приємний, соковитий, рожевий напівпрозорий відтінок

Тут також дуже добре можна простежити різницю у відтінках)

Найбільш пігментовані тут 004 - 006. І це найкраще видно на свотчах саме на руці)

Чисто на мою думку всі відтінки гарно носяться, рівномірно лягають, зволожують та гарно блистять.

Хоч у мене аж 6 вітінків, але так чи інакше маю своїх фаворитів)

005 Petal - його я купила першим і саме його я використовую найчастіше. Поки ще було сонячно та тепло я полюбляла рожеві макіяжі і оця ягідка прекрасно доповнювала мій образ)

20 Sun - хоч він у флаконі виражено перламутровий на губах він є прозорий з дрібнесенькими блискітками. І мені його сподобалось наносити як топпер зверхуна якісь помади, чи олівці, щоб додати блиску. За рахунок своєї прозорості він ніяким чином не впливав на передачу відтінку, але доповнював образ вологим блиском.

24 Bubble Gum - це також дуже класний відтінок, який я використовувала і як топер, для підкреслення фуксійності, і соло і він дуже приємний. Хоч практично прозорий, але ця легенька ягідна рожевинка дуже освіжає.

003 Moon - ним я користуюсь трошки рідше, але також використовую. У ньому перламутровість трошки більш виражена, ніж у 20, а мені не завжди хочеться мати такий ефект.

І поки ще чекають свого зоряного часу 004 Silk та 006 Reef. Вони дуже класні, приємні, але чомусь рука практично не тягнеться поки. Хоча я щиро сподіваюсь, що ще почне, особливо до 004, оскільки якраз починаєтсья пора золотої осені і ось ця коричневинка зайде на ура)

Це крутезна лінійка блисків. Я до останнього трималась, але спробувала і закохалась. Хоча, звісно, особисто для мене більш надійним та комфортним засобою для губ залишається рідка матова помада, яка не відбивається, не склеює губи і надовго залишає відтінок на губах, не дивлячись на пиття кави чи перекуси. І я не переживаю, чи вона у мене ще на губах, чи вже зійшла. Та і волосся не липне, що також дуже комфортно)

Але блиск на те і блиск) Мені дуже подобається, що після цілого дня використання губи зволожені і наповнені. Це якраз їхній колосальний плюс на противагу матовим помадам)

Тому, я щиро рекомендую вам спробувати цю лінійку)

Насправді оці 6 абсолютно перекривають усі мої потреби, я ще приглядалась до 007 та 008, але передумала)

Єдиний відтінок, за яким я продовжую гонитву - це 25 Taffy, який чомусь не знайти ні тут, ні за кордоном. І для мене це дивина)

Але, очікуємо, рано чи пізно він з'явиться)