Nata_Po

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 20 Sun ч.5

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 20 Sun ч.5
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 20 Sun ч.5
Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 20 Sun ч.5

20 Sun - це справді класний сонячний блиск. Він абсолютно прозорий і містить дрібненькі золотисті блискітки. Але виглядає все дуже гарно і доречно. Немає ефекту перламутрових губ з початку 00х. Його класно наносити для вологого фінішу наверх будь-яких помад, та і самостійно також)

20 - це абсолютно прозорий відтінок без будь-якої відтінкової бази, у якому знаходяться золотисті блискітки різного розміру. Він приємний, легкий, мені чомусь здаєтья менш липким порівняно з іншими відтінками.

Проте, через те, що я наносила блиск на кольорові помади, аплікатор дещо забруднився, але це звична історія. Щоб уникнути цього можна блиск на помаду наносити пензликом чи окремим аплікатором.

Я боялась, щоб не було перламутрових губ, але нічого подібного. Хочу у флаконі цеперламутрове золото, на губах - це ефект класних вологих губ, які посипали золотими блискітками. Мені дуже подобається.

Намагалась вловити наявність блискіток і наче це вийшло. До речі, хоч блиск і явно теплий та золотистий, проте я не можусказати, що відтінок теплий, чи перетворює губи з рожевих у персикові чи червоні.

Мені не дуже комфортно, коли губи не намальовані, бо тоді обличчя втрачає свій контраст) Тому я подібні блиски використовую як свого роду топпер на олівчик, помаду, будь-що. Щоб губки мали відтінок та більш чітку форму)

Також фотографувалапід різними кутами, щоб можна було вловити блискітки)

Приємним бонус після нанесення - є зволоження губ і це класно, бо я ніколи не очікувала подібного від блисків)

Відтінок 20 я можу порівнювати лише з 003, оскільки вони обидва сяючі та мають прозору основу.

003 - це все ж дуже легкий персиково-рожевуватий практично непомітний підтон з сріблястим перламутром та золотистими блискітками.

Як на мене вони дужее подібні у своєму фініші, але все ж 20 більш універсальний за рахунок прозорості і трошки більш теплий за 003, який ще в собі має практично непомітний відтінок)

з 004-006 я не бачу сенсу порівнювати, бо вони мають насичений пігмент, і виглядають абсолютно інакше, та задовільняють інші потреби. Власне за рахунок пігменту, їх не можна буде використати як топпер.