Nata_Po

Доволі об'ємний та бюджетний варіант догляду за ручками і ніжками)

Доволі об'ємний та бюджетний варіант догляду за ручками і ніжками)

Мені цей набір подарували на одне з зимових свят. І в підсумку він простояв в мене аж до червня.

Доволі об'ємний та бюджетний варіант догляду за ручками і ніжками)

В наборі було 2 креми аж по 275мл (здавалось би цього має вистачити, якщо не на все, то на половину життя точно) з доволі приємний свіженьким кислувато-гіркувато-ледь солодкавим ароматом.

Що важливо і зручно - в кремів є людський дозатор, яким зручно витискати крем, та і в принципі поставити їх на поличку біля ліжкаі перед сном маститись.

По текстурі креми різні - длярук більш водянистий (на фото зліва), а для ніг більш щільний (справа) і трошки є різниця в ароматі, для ніг враження, що є ще якась додаткова ментолова, чи хвойна нотка, для рук аромат більш ніжний, хоча, повторюсь, обидва аромати є приємними.

Щодо ефективності і використання. Я ними користуюсь десь біля 2х тижнів і маю певне враження. Крем для ніг мені подобається, ніжки зволожені, гладенькі, усі мозолі розм'якшені, тому тут жодних питань взагалі. Користуюсь я ним щодня перед сном та іноді, якщо є потреба, або зранку, або десь всередині дня (але це рідко, зазвичай лише на ніч). Кремчик швидко всмоктується, не залишає якихось плівок чи дискомфорту.

Кремом для рук я задоволена трошки в меншій мірі, тому що мені не завжди достатньо такого зволоження. От іноді буває змастила руки, пройшло півгодини, а враження, наче я вже кілька днів крем не використовувала. Тому пролонгованого ефекту чи чогось екстра з ним не досягти. Але в якості миттєвого пом'якшення скажімо на роботі, чи після миття рук агресивними засобами - тут все норм. Та і все індивідуально. Коли мені хочеться більшого зволоження - просто беру щільніший і жирніший крем. Цей все ж доволі рідкий і має скоріше гелеву текстуру, тому очевидно, що він не може дати якогось екстра ефекту.

Що мене здивувало, в кремів доволі відчутний розхід. Я би не сказала, що ними дуже інтенсивно користуюсь, але враження, що щодня його стає відчутно менше, хоча я маю навіть 30мл креми, які би з радістю завершила, а вони все не завершуються. А тут в баночкі постійно зменшується кількість. Це, насправді, добре, але доволі дивно, бо я справді була переконана, що такий об'єм буду завершувати роками.

В цілому - доволі непоганий набір, особливо, якщо врахувати вартість. Мені особисто сподобався більше крем для ніг, бо на ньому справді помітно ефект від використання.

Щодо складу - тут є і силікони, і консерванти, які потенційно можуть мати небажані ефекти, з іншої сторони тут є рослинні ексракти, ефірні олійки, вітаміни. Але, за такі гроші і не можна було очікувати чогось неймовірного.

Тому, в цілому, можу рекомендувати. Крем для ніг, думаю, що повторила би, з великою ймовірністю)