Nata_Po

Від ненависті до SelfLove від Lamel

Від ненависті до SelfLove від Lamel
Від ненависті до SelfLove від Lamel
Від ненависті до SelfLove від Lamel

Перше моє враження почалось не з захоплення, а розчарування. Якось не лягла мені до неї душа влітку. Але нещодавно я її таки розпробувала і зрозуміла, що це прекрасна палетка, якою можна зробити декілька видів макіяжів у нейтрально-прохолодно-коричнево-рожевуватій гамі. Тут є все, класні матові, шимери, невеличка, але варіативність відтінків, а що ще потрібно? Детальний огляд - нижче)

Я її придбала, посвотчила і якось взагалі не зайшло. Пегментація мені здалась дуже легенькою і практично непомітною, шимери осипались, якось взагалі не зайшло. Я тоді її 1-2 рази спробувала і забила.

Тоді була шалена спека, томускатувались практично всі тіні. Я була більш загорілою, тому цілком можливо, що відтінки зливались зі шкірою і їх справді практично не було видно.

Але кількаднів назад, вона мені натрапила на очі і я вирішила дати їй другий шанс. Раніше я затемняла складку, ще додатково зовнішній кутик матовими тінями, підводила нижню повіку найтемнішим відтінком, а далі практично на всю рухому повіку шимерний.

Але, останнім часом я вирішила змінити трошки техніку макіяжу і тепер у мене виходить практично мономейк. Я беру якийсь середній відітнок, це може бути більш коричневатий. рожевуватий, будь-який, залежно від настрою і луку. Наношу його на всю повіку, в складку і над складкою і ним же ж витягую форму до скроні, темнішим підводжу нижню повіку і на центр додаю трошки шимерного відітінку для розкривання погляду, а в кутик -хайлайтер. Це максимально простий ікомфортний на сьогоднішній день мейк для мене, що іншого і не хочеться)

І саме з таким типом нанесення я щиро полюбила цю палетку)

https://club.makeup.com.ua/looks/15295/ - ось тут я робила коротенький її огляд, щоб не повторюватись лаконічно напишу базові речі)

4 матові відтінки - шовковисті та ніжні. Легко набираються, особливо не пилять,непогано пігментовані.

2 м'які шимери, наче кремоподібні, можуть трошки осипатись. Але виглядають скоріше як спаркл, аніж металік чи сатин.

1 золотистий гліттер - не використовувала в макіяжі очей. Не дуже великого помолу, але блискітки видимі і трошки відчутні по текстурі. Ще не мала потреби у дуже яскравих мейках, та і в цілому не дуже фанат гліттерних тіней.

Якщо запхати носик у палетку, можна відчути приємний карамельно-шоколадно-косметичний аромат.

Не пам'ятаю, чи писала, але помітила, щл на початку вересня почала доволі так яскраво малюватись,що не день, то свято. Це, звісно прикольно, але мене це швидко втомило, створилась якасьважкість на обличчі і захотілось ніжності, мінімалізму, свіжості і відчуття "дихання" шкіри. А то спф + пудра, і враження, наче я у масці ходжу.

Отже, якраз і прийшов зоряний час цієї палетки і я так відчуваю, що тепер нею користуватимусь дуже активно.

Якраз на фото мій сьогоднійшній мейк:

Нанесла на всю повіку, складку і вивела форму верхнім рожевуватим відтінком, зовсім трошечки додала нижнього транзиторного в складку і підвела нижню повіку найтемнішим. Потім на центр повіки найсвітліший спаркл, домалювала стрілочку, висвітлила кутик хайлайтером і краса.

Вийшов дуже ніжний, напіввуальний макіяж в припилено-рожевих тонах і він мені дуже-дуже подобається.

Щоб ви розуміли, макіяжу 9 годин, а на вигляд йому нічого не бракує. Він не забився в складочку, не осипалось все під очі. (Осипання блискіток зовсім трошки були, але лише на етапі макіяжу). Все чудово тримається, сяє і дарує свіжість моєму вигляду)

Тому мій щирий рекомендасьйон. Полюбила цю палетку, тим більше за невисоку ціну :)

Використані продукти:

  • Хайлайтер від Lamel у 402 відтінку у кутик та під брівку (https://club.makeup.com.ua/post/12674/)
  • Стрілочку традиційно коричневою гелевою підводкою з китайського сайту.
  • Консилер Lamel злегка прикрила синці (https://club.makeup.com.ua/post/15142/)
  • Гель-клеєм від Got2B вклала брови
  • Кілька волосинок на пустотах домалювала мікро-олівчиком від Lamel
  • База під тіні від ArtDeco (https://club.makeup.com.ua/post/9990/)

Треба абсолютно йти на поводу у власних відчуттів (в плані макіяжу).

Мені хотілось малюватись яскраво, - я малювалась. Зараз хочеться спокою і нюду - будь ласка.

Нещодавно слухала одне відео, де дівчинка розповідала, що осінь - пора більш важкого макіяжу, яскравих відтінків, і тд. А я сиджу, слухаю і усвідомлюю, що ні, на разі моя осінь супроводжується ніжністю, легкістю, свіжістю і нюдовими відтінками) І от ні крапельки не хочеться нічого обтяжувати)

Тому, дівчатка, слухайте лише себе та догоджайте виключно собі. Це ваше тіло, ваше життя і ваш настрій. Важливо, щоб мейк був не актом мук на пару з жертвоприношенням, а своєрідною ранковою чи вечірнею медиитацією яка приносить лише позитивні емоції і налаштовує на хороше проведення часу та щасливе відображення у дзеркалі. Бо як би хто нас не намагався тішити, якщо не будемо щасливі самі з собою, не будемо ні з ким)