Nata_Po

Як я спочатку придбала не той відтінок, купившись на хороші відгуки та рекомендації

Як я спочатку придбала не той відтінок, купившись на хороші відгуки та рекомендації

Взагалі, коли розпочаласьмода на хайлайтери, я стояла осторонь, оскільки не розуміла, як блискучий млинчик може виглядати гарно, коли буквально от-от був популярний мертвий матовий фініш.

Але, врешті, настав момент, коли я зрозуміла, що пора. Читала багато відгуків, хотіла спробувати з чимось доволі недорогим і наткнулась на Lamel.

Хайлайтер випускається у двох 401 та 402. Я собі придбала 401, оскільки всі рекомендували саме його, тоді як 402 обзивали темним, для засмаглих, який може залишати смугу і тд, і тп.

Що можу сказати я. На фото зліва 402, а справа 401. Навіть по фото можна зрозуміти, що 401 - має прохолодний підтон, тоді як 402 - теплий.

По текстурі вони пудрові, і в них немає окремих блискіток на денному світлі. Але під штучним, чи під спалахом телефону можна помітити окремі мерехтливі частинки (відео зі спалахом додала).

Після невдалої купівлі 401 холодного відтінку я придбала один також пудрової без блискіток текстури хайлайтер, який був бестселлером у одного бренда нашого північного сусіда, про який говорити не хочу. По текстурі Lamel подібний, але все ж він дає власне сяйво, і не залишає вибілених слуг на обличчі.

До речі, тут доволі така собі упаковка. Всі букви стерлись буквально за 3 рази використання, але на щастя, хоч закривається нормально без пригод.

На пальцях - зліва 401 відтінок, справа 402. На свотчах на руці зверху 402, знизу 401.

Як на мене 401 - іде у прохолодну сріблясту рожевинку, яка мені зовсім не личить і не подобається.

402 не такий темний, як у рефілі. Він кольору шампанського, пісочного, але не золотого. Я би скоріше сказала, що це максимально натуральний відтінок і не дуже теплий, бо для мене теплими є золоті, бронзові, мідні відтінки (які я також не дуже полюбляю).

Цього хайлайтеру мені вистачить на роки. Я наношу небагато, лише щоб створити ледь помітне делікатне підсвічування на вилицях, кінчику та спинці носа. Іноді, коли потрібно також з його допомогою підсвічую внутрішній кутик очей та можу висвітлювати центральну частину повіки, якщо нанесла занадто темний шимер. Тому, можу сміливо рекомендувати, але саме 402 відтінок, оскільки він значно більш універсальний, на мій смак).

До речі, тут аж 12г, тому можна спокійно його наносити і на все тіло (якщо є таке бажання).

P.S. Я цим хайлайтером користуюсь вже кілька місяців, а рельєф і досі збережений і враження, наче я вам показую продукт,якй придбала вчора, але це не так)