Nata_Po

Недооцінений класний консилер від Lamel

Недооцінений класний консилер від Lamel

Якось у магазині вирішила потестувати консилери, і зупинилась на бренді Lamel. З тестерів та і в наявності був лише 401 відтінок (якщо чесно, я думала, що це взагалі єдиний, бо він максимально універсальний). Засвотчила на руці і придбала.

Якщо я правильно зрозуміла, цей консилер можна за бажанням також використовувати і як тональну основу, це вказано на упаковці. Але тут 8мл, тому, зрозуміло, якщо його наносити на все обличчя, то він швидко закінчиться, але в мене такої потреби немає.

Баночка сама по собі доволі велика, як для консилера, зроблена з матового пластику. До упакування жодних нарікань. А всередині доволі милий великий спонжик/пензлик, яким зручно наности консилер не лише точково, але і більшими мазками, якщо використовувати як тональний засіб.

У консилера доволі дивний аромат, який мені дуже віддалено нагадує запах бабусиної косметики, чи то пудри. Він не смердить, але асоціативно переносить нас кудись туди. Його чути виключно, коли засовуємо ніс у баночку, при нанесенні, атим більше носінні ніяких неприємних нюансів немає.

Тому я всім задоволена.

Зараз літо, я трошки загоріла, тому мені він просто ідеальний. Та і в цілому я не білосніжка, тому зможу судити лише зі свого боку.

Я не люблю сильне висвітлення під очима, мені подобається лише освіжити трошки погляд, прибрати синячки і зменшити виразність судинок, з цим він працює на ура.

Вже не пам'ятаю де саме (напевно, в Тіктоці) чула про те, що він забивається, сушить, утворює пергамент замість шкіри. ВЗАГАЛІ нічого подібного. Я його носила і в +35, носила цілий день і не мала жодних нарікань від слова зовсім. І, якщо чесно, я була здивована, бо не очікувала. Тушується він також прекрасно, не залишаючи мазунів і не підкреслює нічого.

Тому, це дуже і дуже крутезний консилер, особливо на літо за рахунок своєї легкої текстури. Можу 100% рекомендувати)

Якщо вдасться потестувати 402 (він наче більш світлий), то напевно придбаю його собі вже на холодну пору року)