Nata_Po

Ще один етап мого догляду - ензимна пудра від українського бренду H2Organic

Ще один етап мого догляду - ензимна пудра від українського бренду H2Organic
Ще один етап мого догляду - ензимна пудра від українського бренду H2Organic

Не можу назвати свою шкіру проблемною. Прищики в мене бувають, як і у всіх, але найчастіше це пов'язано з фазою циклу, або влітку їх кількість може збільшуватись.

Вугрі бувають рідко і поодинокі та незапалені, а от чорні крапки на носі є ,але це скоріше ниточки, ніж справжні великі цятки. В принципі вони не є дуже помітними, але коли я себе розглядаю в дзеркалі підмікроскопом, то звісно ж, що помічаю.

І, одного разу я почула про існування ензимної пудри. Почала шукати щось за адекватну ціну з нормальною якістю і наткнулась на цей український бренд з хорошими відгуками, з яким ніколи раніше не стикалась. І вирішила спробувати - придбати цю пудру.

В цілому ензимна пудра - це лайтовий варіант кислотних пілінгів, тільки там очищення шкіри відбувається за рахунок дії ензимів. (Пілінгами я також ніколи не користувалась).

Ця пудра призначена для щоденного використання і по суті чимось нагадує засіб для вмивання. Особисто я нею користуюсь 2-3 рази на тиждень, іноді раз, по-різному. Особливо стараюсь її використати після доволі агресивного мейкапу з застосуванням консилерів, щоб гарненько очистити шкіру. Спочатку я традиційно все змиваю міцеляркою, потім водою, а тоді на долоню висипаю зовсім трошки пудри, даю краплю водичку, розтираю і масажниими рухами наношу на обличчя і трошки більш інтенсивно на потрібних ділянках. Вона не милиться, але дає такий трошки слизький ефект на обличчі, і її обов'язково потрібно змивати водою.

Читала також, що її можна використовувати і як скраб, не розводити з водою, а сухою наносити на вологе обличчя і тим самим додавати ще скрабуючого ефекту.

Ще один етап мого догляду - ензимна пудра від українського бренду H2Organic

Вона дуже гарно очищує шкіру і після відчуття, наче ваше обличчя перетворилось на попу немовляти. Гладеньке, оксамитове, чистеньке. Дуже приємно. Я боялась, що може бути ефект пересушування - але такого немає. Тому, я щиро тішусь, що таки її придбала і розумію, що мені її вистачить дуже надовго. Я нею користуюсь з лютого, а коли її отримала, то баночка не була наповнена доверху. І, насправді, дивлячись на її кількість зараз, в мене враження, що я її не використала взагалі... Але я її справді беру доволі мало і мені цього достатньо.

Нижче на фото - це кількість пудри станом на сьогодні. Тобто за 4,5 місяці я витратила десь 1/10-1/15 вмісту баночки)

По текстурі вона трошки більшого помелу, ніж борошно і має якісь невеличкі абразивні частинки, які в воді розчиняються і не деруть шкіру. Засобом задоволена на 10/10, особливо за таку вартість.

Хоч прищики періодично виникають, але тепер це скоріше рідкість, аніж правило. Також є відчуття більш очищеної, гладенької та оновленої шкіри. Але, звісно, не варто думати, що один елемент догляду зробить ВСЕ, це питання комплексного підходу)

Про інші етапи мого догляду я писала ось тут :