Nata_Po

Крем для зони навколо очей Cerave

Крем для зони навколо очей Cerave

Як я вже казала, приблизно півроку назад я врегулювала та систематизувала свій догляд за обличчям.

Раніше я вже писала про продукти від Cerave (https://club.makeup.com.ua/post/9646/) та про свою щоденну рутину (https://club.makeup.com.ua/looks/10394/).

А зараз трошки детальніше розповім про крем під очі.

Крем для зони навколо очей Cerave
Крем для зони навколо очей Cerave

Я ним користуюсь десь з лютого двічі на день (зранку та ввечері) і крем ще досі є, думаю, що на місяць мінімум вистачить, аможе і більше, хоча я не можу сказати, що його економлю і дозую по міліграмах.

Крем виглядає типово для своєї категорії, має видовжений носик, яким зручно наносити крем на потрібні ділянки. Об'ємом - 14 мл. За моїми відчуттями, він має більш щільну та жирнувату текстуру, у порівнянні з іншими кремами для обличчя від CeraVe. Його не потрібно багато і його легко розподілити під очима та на верхній повіці. І, до речі, він доволі швидко всмоктується, і не впливає на стійкість макіяжу очей, що є важливим +.

Тим не менш, я залишилась не до кінця задоволеною. Мені трошки не вистачило зволоження і відчуття, наче після його нанесення шкіра стала наповненою, шовковистою і розгладженою. Тобто, вона, звісно, трошки зволожилась ,але без ВАУ-ефекту.

Вагомим мінусом, на мій погляд, є те, що якщо раптом крем нанести занадто близько до ока, чи не дай боже тикнути пальцем, все... Дуже часто після нього в мене можуть пекти очі, тому я стараюсь максимально віддалено його наносити по кісточці, що знизу, що зверху і не наближатись до ока. Бо потім можна ходити півдня і кліпати очима від подразнення і це жахливо.

Водночас, я не користувалась ще іншими кремами, щоб змогти адекватно порівняти, можливо, це всі мають таку властивість, а не лише цей. Але, як на мене доволі неприємний нюанс, до якого можна пристосуватись.

По складу - все доволі непогано. Є кераміди, екстракт камелії, гіалуронова кислота, ніацинамід, водорозчинний похідний жожоба, мигдальна та гідрогенізовані рослинні олійки, а також натрію гідроокис (який і може якраз викликати печіння в очах) та потенційний алерген.

В подальшому, я планую шукати свій єдиний кремчик під очі, бо цей не справив достатнього враження, він просто нормальний.