Iryna Koval

Girlwood | Вулканічний ролер

Girlwood | Вулканічний ролер
Girlwood | Вулканічний ролер

Усім власницям жирного типу шкіри відома проблема надмірного виділення себуму. Признавайтеся, скільки десятків упаковок матуючих серветок ви вже використали?

Хочу запропонувати цікаву альтернативу - багаторазовий вулканічний ролер. Що ж це таке?

Інноваційний засіб для догляду за шкірою, в основі якого вулканічні мінерали.

Сам засіб представлений в компактній тарі з рухаючим валиком всередині.

Використання дуже просте – прокатайте ролером по проблемних ділянках і все! Його можна використовувати навіть протягом дня, оскільки він не впливає на макіяж.

Продукт активно впливає на пори шкіри, ефективно усуваючи зайвий себум та інші забруднення, не погіршуючи стан шкіри та не забиваючи пори. Використання ролера допомагає уникнути надмірного жирного блиску шкіри, зберігаючи свіжий і рівний тон обличчя протягом усього дня.

Girlwood | Вулканічний ролер
Girlwood | Вулканічний ролер
Girlwood | Вулканічний ролер

Для наглядного прикладу я вирішила нанести жирний крем на ділянку руки, після чого пройшлася ролером. Аналогічний результат і на шкірі обличчя - красива матова шкіра без зайвого блиску.

Цей аксесуар сприяє екологічному підходу до щоденного догляду, оскільки, на відміну від одноразових матуючих серветок, не залишає за собою відходів. Після використання його просто потрібно помити, повернувши кільце валика, щоб розблокувати ролер, висушити і можна використовувати знову.

Щиро рекомендую вулканічний ролер Girlwood власницям жирного типу шкіри, впевнена він максимально зможе полегшити вашу рутину.