Євгенія 👩

Мільйон бульбашок за секунду

Мільйон бульбашок за секунду
Мільйон бульбашок за секунду
Мільйон бульбашок за секунду
Мільйон бульбашок за секунду

Всім привіт✌️

Не минуло й року, як я нарешті дісталася до розпакування подарункового набору від Talika. У коробочці було 2 маски для обличчя та патчі під очі. Надивившись на позитивні відгуки дівчаток про Talika Bubble Mask Bio-Detox, вирішила, що починати треба з нею, тим паче, що вона така смішна).

Розповідаю про свої враження 👇

Маска упакована в герметичний саше-пакет з дуже приємним дизайном).

Для зручності розкриття упаковки по краях пакету є спеціальні насічки. Відкривається легко, без зайвих зусиль.

Вага: 25 гр., але це не має великого значення, бо маска одноразова).

На сайті склад не вказано, тому додаю повністю:

Aqua (Water/Eau), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Disiloxane, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Nitrate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Glyoxal, Morus Alba Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Diospyros Kaki Fruit Extract

Загалом, цей склад містить зволожуючі, очищуючі та збалансовані інгредієнти. З найцікавішого можу виділити: велику кількість рослинних екстрактів та наявність фільтрату ферменту цукроміцетів (цей компонент отримується у процесі бродіння рису та дуже гарно зволожує та покрашує текстури шкіри).

За той самий мільйон бульбашок відповідає м'який і цілком безпечний ПАР👌

*Порада: перед розкриттям пакета, потрібно розім'яти його, щоб просочення краще розподілилося по полотну).

Всередині мене чекало дуже багато мильної пінки та охайно загорнута масочка вугільно-чорного кольору.

  • Маска тканинна, тоненька, але міцна. На дотик м'яка, слизька та супер-мильна. Недолік - з неї дуже сильно тече есенція, тому наносити краще над раковиною.
  • Аромат приємний, свіжий-косметичний, ненав'язливий.

Форма лекала досить вдала, якщо порівнювати з корейськими "шедеврами").

Прорізи для очей – супер, а ось на ніс мені маски не вистачило, мабуть сильно великий🤣.

Ще є питання до області над губою, там маска виявилася занадто вузенькою і постійно стрибала туди-сюди.

Проте, загалом, лекало нормальне).

Тут треба не зоволікати, бо чим більше ти тримаєш маску в руках, тим більше вона бульбашиться і ускладнює процес нанесення. Особисто мені було проблемно її добре розподілити, тому що руки ковзали поверхнею маски і вона постійно сповзала.

Відразу після нанесення, маска почала ще більш активно бульбашитися і так само активно сповзати, особливо в області над губою, так і норовила заповзти мені у рота).

Коротше кажучи, використовуючи цю маску, краще лежати нерухомо, тому що під час роботи мімікою, вона також сповзає, намагаєшся поправити і отримуєш ще більше мильної пінки, що ще більше ускладнює процес).

Я тримала маску протягом 20 хвилин, відразу після нанесення вона дає легке охолодження та приємне лоскотання. Ще маска видає дуже заспокійливий шипучий звук).

Через 2-3 хвилини після нанесення, на обличчі утворюється густа шапка з пінки, яка одразу піднімає настрій)). Я собі була схожа на снігового колобка🤣.

Загалом, маска комфортна, не викликає ніяких неприємних відчуттів, окрім того, що заповзає у рот, ніс та очі).

Маска знімається досить легко. Залишаючи на шкірі невелику кількість пінки, яка шипить.

Ось тут у мене виникла перша складність, на шкірі було багато пінки і шкіра була неймовірно липкою, настільки, що навіть волоски до неї припечатались.

Такий ефект мені не сподобався, і я подумала, що швидше за все її потрібно змивати, пішла гуглити. Однак, скрізь було написано, що маска не потребує змивання, але терпіти таку липкість я не могла, тому все ж таки, пішла вмиватися.

Я, звичайно, не експерт, але впевнена, що потрібно. Коли пішла вмиватися теплою водою, то на шкірі утворилося стільки пінки, ніби я скористалася гелем для вмивання). Дивно було б залишати все це багатство на шкірі, я впевнена, що це миттєво +100 висипань).

Змиваються залишки маски досить легко і швидко.

* Фото вище - це про липкість, яку залишає маска на шкірі, одразу після її зняття.

Я не вірю в глобальну ефективність тканинних масок, для мене це просто міні-релакс, без особливих очікувань). Загалом, маска дала гарний ефект і підняла настрій, але чогось надприродного не зробила, що цілком очікувано).

  • Підніме настрій не лише вам, а й усій родині)
  • Дає непогане зволоження.
  • Дуже добре пом'якшує шкіру, робить її неймовірно гладкою та приємною на дотик.
  • За рахунок мікромасажу, шкіра виглядає свіжішою, відпочившою.
  • Трохи вирівнює тон шкіри.
  • Якогось очищення я не помітила зовсім, теж можу сказати і про звуження пор).

У результаті, скажу, що я приємно провела час із цією маскою і отримала непоганий ефект, але повторно не купила б).

Дякую за увагу💕