Nata_Po

Однозначні фаворити серед олівців для губ від GlamBee)

Однозначні фаворити серед олівців для губ від GlamBee)

Доволі тривалий час...я би навіть сказала, що роками я не використовувала жодного олівчика для губ. Мені здавалось, що я і так класно і достатньо рівно промальовую контур звичайним аплікатором від матових помад і мені не потрібен олівець. Це зайвий продукт у косметичці, а ще й додаткова витрата часу, для чого?

Але, спочатку я придбала за дуже бюджетну вартість олівчики від Colour Intense (https://club.makeup.com.ua/post/13767/), а потім ще натрапила на класні знижки від глембі і вирішила спробувати їхній олівець і просто закохалась до нестями.

У GlamBee є декільки видіволівців для губ, але я кажу саме за Lip Liner Satin і зараз поясню чому.

Я не фанатка олівців через те, що зазвичай вони достатньо м'які і пластичні на губах. І, якщо, наприклад, матова помада сидить намертно і ніколи не розмазується, то олівчик - запросто, бо він має більш жирненьку текстуру і може з легкістю розмазатись при дотиках. Мені це не дуже імпонувало, тому і не користувалась. Звичайні олівці від глембі, ті, що зі стругалкою на кришечкі також мають цю властивість, вона не дуже виражена, але є)

Олівчики мають типове упакування, а всередині самсстержень у м'якому пластику, який можна підстругати запотреби, без проблем. Бачила різні приколи в тіктоці, де такого плану олівчики споруджені стругалкою на дупці, де якраз відображений відтінок. Тут цей корок також знімається, але стругалки немає 😭. Але це не біда)

Олівчик має скоріше гелевого типу текстуру, м'якенький, не потрібно докладати жодних зусиль для промальовування. Малює дуже рівномірно, не залишаючи комочків чи подряпин і це прекрасно.

У мене в арсеналі 4 відтінки. На 204 та 205, я ще поки не натрапляла, а от 206 купила без тестера. Очікувала темно-ягідний відтінок, а отримала більш коричневий. Я не дуже такими відтінками користуюсь, але, можливо, десь знадобиться.

Найпопулярнішими для мене є 201 та 202.

201 - це чисто відтінок моїх губ на півтона темніший. Ідеально вирівнює контур та лягає підбудь-яку помаду.

202 - також достатньо нюдовий відтінок кольору губ, але трошки з нахилом до рожевинки.

203 - це вже темніший ягідний.

206 - як я вже писала - коричневий відтінок.

Чому ж вони такі ідеальні?

Бо вони максимально круто тримаються. Щоб ви розуміли, я нанесла їх на руку, почекала кілька секунд, і все, вони застигли намертво, і хоч три, хоч цілуйся, їм нічогісінько і я просто вражена. Бо я таку формулу бачу вперше. У мене бувгелевий олівчик від LN Pro, ще зі старих випусків. І там немає нічого подібного. Олівець легко розмазується, що на руці, що на губах. А тут просто космос, саме тому ці олівці - це просто мастхев для мене. ІДЕАЛЬНІ.

Нічого не можу сказати про комфорт використання при нанесенні на всі губи, бо просто так не пробувала, не маю потреби, бо є купа помад) Тому використовую лише як контур і все прекрасно)

В принципі певна тенденція є, але я би не сказала, що відтінки 1 в 1. Як я вже писала, я купувала 206 з думкою, що це насичений ягідний, а це коричневий) Тому бажано робити свотчі на руці)

Як бачите, відео я вже знімала після того, як ще сама терла ці свотчі і вони все ще на руці і немає жодних мазунів)

Тому щиро рекомендую, знахідка - топ)