Nata_Po

От і я стала жертвою рекомендацій клубу, і не лише)

От і я стала жертвою рекомендацій клубу, і не лише)

Постійно тут всі згадують про продукти Colour Intense і олівчики для очей, і для губ, в тіктоці, на ютубі, тому я не витримала і вирішила собі замовити також, тим більше за таку приємну вартість)

Олівчики автоматичні, працюють на разі добре. Але, я кілька разів спостерігала вже картину, коли відкривала ковпачок, а олівчика там вже десь 1-1,5 см стирчить. Тобто тут варто обережно, щоб він не випав.

На фото спеціально викрутила максимум, який змогла витягнути)

По текстурі олівчики м'які, гарно та безпроблемно малюють. Стійкість тут звісно звичайна, але за таку ціну і не варто чогось космічного очікувати. Та і відтінки насправді доволі універсальні та повсякденні.

У мене три відтінки:

  • 03 natural - як на мене, то це типовий ягідний відтінок, якийсь такий припилено рожевувато-кораловий з теплинкою і явною рожевизною
  • 06 nude - цей відтінок має дещо цеглянистий підтон
  • 08 iced latte- іде в руду теплу коричневинку з червонинкою)

Я все ж шукала олівчик, який буде як власні губи, тільки трошки краще, який можна спокійно наносити на губи під бальзам, наприклад. І, в принципі всі з них для цього підходять, бо тут немає чогось термоядерного чи сіруватого, затемного і тд. Тому відтінками задоволена)

На свотчах як завжди під різними кутами, щоб краще передати відтінки.

Мені олівчики сподобались, за свою вартість - супер. Я ще купувала білий для очей, він також не підвів, тож 100% купуватиму тепер на регулярній основі і ще продовжуватиму знайомитись з продуктами бренду.

Мене цікавить їхній чорний тінт для губ)